Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes 29 évesen így élnem?

Érdemes 29 évesen így élnem?

Figyelt kérdés
Van egy párom 3 éve. Szeretem, imádom, de borzasztóan megromlott a kapcsolatunk. Terveztünk mindent, gyereket, házasságot, mindent. Úgy hozta az élet, hogy muszály házat vennünk. Azóta áll a bál, nem tudunk megegyezni sem a házat illetően, sem anyagilag, ez pedig engem kezd kikészíteni. Nem tudok enni, aludni, minden reggel sírva ébredek mert úgy érzem darabokra hullik az életem. Elég heves természetű vagyok, hajlamos vagyok a hisztire, tudom magamról. Ha megalkudok abba amit ő mondd, félek hogy onnan vége és alárendelt leszek. Mit tegyek?
2016. szept. 24. 17:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok, mint te, ráadásul egykorúak vagyunk. Én is nagyon tanácstalan vagyok, mert mi költözés előtt állunk, és nem tudom, hogy érdemes-e így tovább folytatni. :( Szólj, ha megvan a jó megoldás.
2016. szept. 24. 19:23
 12/15 anonim ***** válasza:
29 éves vagy, ilyenkor az ember nem elgondolkodik, hogy érdemes-e élnie, hanem megoldást keres a problémáira. Hidd el a gondod nem egy egetrengető dolog, biztos vagyok benne, hogy találtok megoldást rá. Csak akarni kell.
2016. szept. 24. 19:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos csak én nem látom a problémát, így a tizedik albérletezős évemben, de hogy miért kell minden reggel sírva ébredni azért, mert van egy rakat pénze és házat akarnak venni, aztán házasodni, gyereket vállalni... mindezt úgy, hogy valószínűleg kifogta az aranyhalat, hisz' saját maga elismeri, hogy mennyire ingerlékeny, agresszív természet... tényleg borzasztó. Nehogy autót is kelljen vennetek, vagy nyerjetek a lottón, mert még idegösszeomlásod lesz... :)
2016. szept. 25. 02:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"vagy nyerjetek a lottón, mert még idegösszeomlásod lesz"

- ez nem ritka! A legtöbb siránkozás a kőgazdagoknál van.

2016. szept. 25. 13:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem lehet valami nagy biztos alapu a kapcsolattotok ha egy sar hazvalasztasban nem tudtok megegyezni es nem tudtok kompromisszumot kotni es mindenkinek a sajat igaza fontosabb mint a parja boldogsaga.

gratula szep par vagytok

hianyazik minden beloled az alazat az oszinte szeretet a kompromisszumkezseg stb sstb

Mi lesz ha terhes leszel es beteg leszel? mi lesz ha eskuvot tervetek majd ? ha jonnek a nehezsegek?

2016. szept. 25. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!