Hány hónap után érdemes összeköltözni? 36-évesen 2 8-éves gyermekkel?
Ez sokmindentől függ.
Pl. mióta vagy egyedül, mióta ismered a párodat, a gyerekek mennyire ismerik őt, és mennyire jönnek ki vele?
Ha jól kijönnek, és már hosszabb ideje elvált vagy, akkor én is olyan 1 évet mondanék.
Ha nem jönnek ki vele a gyerekek, akkor nem érdemes erőltetni. Valamint, ha friss a válás, akkor több évet is érdemes lehet várni, mert a gyerekek nehezebben fogadják el ilyen esetben az új párt.
Akkor egyelőre szerintem ne gondolkodj ilyeneken.
AKár szeretik a gyerekek az apjukat, akár nem jönnek ki jól vele - úgy, hogy még éppen most váltok, 1-2 éven belül elég hirtelen lenne nekik az, hogy új férfit hozz a házhoz. Megértem, hogy hiányzik a társ, de a gyerekeknek ez kicsit olyan, mintha aput akarnád lecserélni. Gyerekszemmel nem értik, miért rossz egy házasság, és miért kell más apu helyett.
Ennyi idősen én biztosan nem bírtam volna elviselni, ha anyukám más férfit hoz haza, pedig az ő házasságuk sem volt jó. Veszekedtek sokat...később el is váltak, ezt megértettem. De azt, hogy miután apa elmegy, rögtön pótapu legyen...na azt tuti nem bírtam volna tolerálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!