Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel motiválhatnám anyukámat,...

Mivel motiválhatnám anyukámat, hogy 47 évesen leérettségizzen? Szerintetek is érdemes lenne?

Figyelt kérdés
Fizikai munkát végez és mindig nagyon fáradt, fáj a háta.. stb. Ha leérettségizne kapna jobb munkát?
2011. jan. 3. 18:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
biztosan
2011. jan. 3. 18:56
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Lehetséges. Szerintem meg kéne próbálnia az érettségit.
2011. jan. 3. 18:57
 3/15 anonim ***** válasza:
66%

Az érettségi nagyon sok időt venne el anyukádtól. Iskolába járni,tanulni stb.

47 évesen pedig nem sok értelme van. Ebben a korban már nem vesznek fel senkit sehol. Főleg nem adminisztratív munkakörbe,gyakorlat nélkül.

2011. jan. 3. 18:59
 4/15 anonim ***** válasza:
70%
Biztosan kaphatna jobb, könnyebb munkát. Próbáld meggyőzni arról, hogy tanulni sohasem késő, főleg manapság. Csak elkezdeni nehéz, ígérd meg neki (és persze tartsd is be), hogy segítesz neki. Én elmúltam 50 éves, de még most is tanulok. Sok sikert.
2011. jan. 3. 19:01
 5/15 anonim ***** válasza:
52%
tanulni sohasem késő
2011. jan. 3. 19:03
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

Igaz hogy tanulni sohasem késő,

de

kezdőként semmi esélye nem lesz 50 évesen irodai munkára

2011. jan. 3. 19:06
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
A legtöbb betanitott munkás érettségizett és ma már az érettségizetteknek is kell bejánló ha takaritónői munkára van lehetősége.A másik pedig munka mellett nem tudom hogy lesz lehetősége akár estire is járni, mert manapság ha a cég nem köt tanulmányi szerződést nem nagyon engedik el.A tulóra meg mindenhol kötelező.
2011. jan. 3. 19:13
 8/15 anonim ***** válasza:
58%
Azért ma már a diploma is alap, egy érettségi pedig igencsak természetes kell hogy legyen. Ez nem kortól függ, úgyhogy győzködd csak tovább.
2011. jan. 3. 19:30
 9/15 anonim ***** válasza:
62%
4. hozzászóló vagyok, szerintem igenis van értelme ennyi idősen is elkezdeni, hiszen gondolj bele, hogy édesanyádnak 65 év a nyugdíjkorhatára, vagyis még majdnem 20 év. Az biztos, hogy nem könnyű munka mellett, de azért az is számít, hogy nincs kisgyerek ennyi idősen és azért érettségivel csak könnyebben lehet könnyebb munkát találni, mint anélkül. Bátorság.
2011. jan. 3. 19:37
 10/15 anonim ***** válasza:
61%
47 évesen már nem fogják iródai melora felvenni egyrészt mert ilyen helyen plázacicák dolgoznak, másrészt se nyelvizsgája, se számitó gépes ismerete.
2011. jan. 3. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!