Van olyan családtagotok, akitől szó szerint undorodtok?
Teljesen mindegy miért undort érezzünk egy-egy család tag iránt, a lényeg az, hogy nem igen szokott elmúlni. Mert ez az érzés bennünk van! Nekünk kell változni! Ez nagy és kemény munka. De bevallom, anyám férjét mindig is utáltam, és ha kapcsolatba kerülők vele, akkor nagyon fegyelmezem magam, nehogy összeveszünk, és legtöbbször a veszekedés lesz a vége. Így hát elkerülőm, nem találkozom vele.
Nem helyes, de nekem így kényelmes.
Az egyik ismerősöm ilyen igénytelen.
Konkrétan egy kis lyukban él,ahol csoda hogy rá nem dől a fal.Igazából az otthona külön bioszisztéma... Patkányok,élősködők közt lakik.Képes büdösen eljönni dolgozni...Egy-két hétig nyugodt szívvel elhord egy ruhát.Iszonyú BÜDÖS szokott lenni,dezodor,parfüm,esetleges kád számára ismeretlen.Haja zsíros,korpás!!!Fodrász szint úgy ismeretlen számára.Szerintem az már ocsmány mikor valaki hajában valami brutális nagy korpa darabok vannak,és lassan csöpöga hajáról a zsír.Eléskődők(!!)kel van tele a bőre.
Az igazat megvallva megtehetné azt hogy tiszta ruhákban járna,vehetne magának dozodort,parfümöt,tudna fürdeni,jó házban élhetne,lehetne igényes.Mert megtehetné!De neki így jobban tetszenek a dolgok.De csodálkozik hogy nincs párja,nincs ember aki megmaradna mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!