Van eltunt csaladtagotok, ismerosotok?
Don-kanyarban volt pár családtagom.
némelyik hazajutott(többé-kevésbé egészben), de volt, akinek nyoma veszett!
Volt, a rendőrség értesített minket már csak azonosításra.
Bp-en összesett, és meghalt az utcán, egy telefonszám alapján jutottak el hozzánk.
Gyakran eltünt a nagybátyám röidebb időkre (2-3 hónap) idénymunka miatt, akkor már 1 éve nem jött látogatni, közvetlen családja nem volt. Körbetelefonátunk már prazor, senki nem hallott róla, éppen 1 héttel előtte beszéltük,hogy eljött az ideje, hogy jelentsük az eltűnesét, már nem kellett :(
1992 augusztus 12-én apám és a húgom aki akkor volt 18 éves (ebben az évben tette le az érettségit) nagyon csúnyán összevesztek. Annyira, hogy apám nekiment a húgomnak, húgom kiborult, kiabált, mindent apám fejéhez vágott. A vita téma egyébként az alkoholista anyánk volt, mert a húgomnak elege lett, hogy apu mindig anyut védte még akkor is ha totál részeg volt. Apám dühében kidobta a húgomat, hogy takarodjon a lakásából, nem akarja soha többé látni. Húgom elment. Másnap hazajött, összeszedett pár ruhát, és soha többé nem láttuk.
Tegnap volt a húgom születésnapja. 41 éves. Ma sem tudjuk merre van. Én már nagyon sok helyen kerestem, több országban is voltam, de semmi. Ma sem tudjuk merre van, él-e még. Anyám már nem él, apám 77 évesen ha nem is vallja be, szerintem már megbánta az akkori balhét. Szeretem apámat,de ezt az egy dolgot sosem bocsájtottam meg neki. Miatta a húgom nélkül kell élnem..
Nincs rosszabb mint amikor fogalmunk sincs hol van a szerettünk? Él még? Ha meghalt hol van?? Nagyon rossz ez a bizonytalanság.
Édesanyám kisebbik bátyja hajléktalanként él Elvileg Bp-n.
1996-ban találkoztak utoljára.
Állítólag a tetoválásáról fel lehet ismerni.
Én még sohasem találkoztam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!