Mit szólnátok, ha egyik családtagotok véletlenül rátalálna kérdésetekre itt?
A családtag nem lenne regisztrálva, csak keresne valamit neten és rákeveredne a gyakorikerdesek oldalára és olvasgatna és egy egyedi családi sztorit felismerne, ahogy róla panaszkodtok?
Erre ő kiakadna, mert bármilyen anonim az oldal, nem tetszene neki a dolog, hogy neten szapuljátok őt és kitálaltok itt mindenkinek.
(Lehetetlen, mert ilyen kérdéseket nem szoktam feltenni.)
Úgy feltételezem, hogy az ember először megpróbálja megbeszélni, megoldani a problémáit, és amikor nem sikerül, akkor kérdez itt. Így ha a rokon felismeri magát, magára vessen, hogy nem lehetett vele beszélni.
Ezek a sztorik bármelyikünk családjában megtörténhetnek.
A sok válaszoló egymással is beszélget, sok esetben elkanyarodnak a témától. Ha valaki magára ismer, vegye a lapot.
mivel csak az igazságot irtam le, ha neki fáj az igazság akkor igy járt.
ps: anyu ha olvasod és magadra ismersz tudd hogy, tényleg nem bírom azalkoholistàkat, eés nem fogom megbocsàjtani amit velünk tettél.
Szerintem azért annak elég kicsi az esélye,hogy a családtag ide kalandozik,ráadásul még rá is talál a saját történetükre.
Nekem tudja a párom,hogy gyakorikérdésezek,de nem izgatja fel a fantáziáját,hogy belenézzen.Meg felőlem bele is nézhetne akár.Szidni nem szoktam,meg takargatni valóm sincs.
az én férjem kémprogramot tett rám mindenről tud-semmin se változtat.. így most fogok válni.. persze fenyeget megöl kicsinál sose lehetek boldog elveszi a gyerekeim mindennel..
elegem van hogy otthon semmit se segített.. másokkal jön hogy pl.sógorom se csinál semmit-ja igen de hazaad 3000eurot a felesége nem dolgozik háztartásbeli persze otthon eltud végezni.. de én dolgozok de. du. összeszedem a gyerekeket tanulok velük mosom a cipőjüket mosok legyen tiszta ruhájuk stb. este újból melo.. elegem van csicskának tart szemberöhög.. neki az a munka hogy felporszívóz néha-azt is szarul -de sose mozdította el az ülőgarniturákat nem mosta le a szekrényeket ablakokat nem mos fel.. én meg megszakadhatok egyedül sincs olyan rend hisz van 2 gyerek is.. majd albérletbe rend tisztaság lesz.. -persze akkor fenyeget.. magára ismerhet ha olvas ez a véleményem és tudja.. képes a kupac tetején ps játékozni.. tutyimutyi érzelmi zsarnok lelki terrorista.. -hagytam volna el mikor azzal fenyegetett öngyilkos lesz..-azt érdemelte volna.. most ilyenekkel hat rám "én teszem tönkre a gyerekek életét"-igen ha nem válok el.. hisz ebbe nem fogom őket nevelni..
big brather olvass továbbra is nyugodtan..-elválok már nem tudsz nyomozni utánam mindenem lecserélem telom laptopot mindent..-remélem találsz helyettem egy másik csicskást!! vagy anyukád ellát életed végéig..
én meg remélem találok egy szerető társat aki nem nyom el!!
üdv. a papíron feleséged!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!