Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha egyik...

Mit szólnátok, ha egyik családtagotok véletlenül rátalálna kérdésetekre itt?

Figyelt kérdés

A családtag nem lenne regisztrálva, csak keresne valamit neten és rákeveredne a gyakorikerdesek oldalára és olvasgatna és egy egyedi családi sztorit felismerne, ahogy róla panaszkodtok?

Erre ő kiakadna, mert bármilyen anonim az oldal, nem tetszene neki a dolog, hogy neten szapuljátok őt és kitálaltok itt mindenkinek.

2014. okt. 2. 21:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem exem bukkant rá a kérdéseimre/válaszaimra.

Tudta a nicknevemet az oldalon és az alapján rám keresett.

Akkor már nagyon elegem volt belőle is és a kedves édesanyjából is. Próbáltam vele beszélni, de nem lehetett, másnak nem mondhattam el, így hát itt írtam ki magamból.

Volt olyan válasz, ahol azt ecseteltem, hogy anyósjelöltem mennyire irányítja a fiát, de a legdurvább az volt, hogy rájött: elmentem az egyik exemmel kávézni és a találka során megfordult a fejemben, hogy jó lenne újra összejönni vele. Nem nagyon izgatta a dolog. 1,5 hónapot még kibírtunk egymás mellett és szakítottunk.

2014. okt. 3. 11:45
 12/18 anonim ***** válasza:
hogy lehet nick név alapján rákeresni? :O
2014. okt. 3. 12:07
 13/18 anonim ***** válasza:

12-es: amikor belépsz a saját menü alatt írja azt a nevet, amin fel vagy regisztrálva (nem vagyok benne biztos, hogy nick name-nek hívják).

Nekem az egy ideig nyilvános volt a válaszaimnál és ha beütötte google-be a nevet, akkor rögtön a GYK válaszokat dobta ki.

2014. okt. 3. 14:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Tudom a szomszéd béla olvas az nem gond de most okosan csinàlom hogy az apàm ne tudjon követni :)
2014. okt. 3. 19:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Kérdezni ugyan nem szoktam, de a válaszaimban sok mindent megosztok magamról. Vállalom a véleményemet és magamat. Ha valaki rám ismer hát rám ismer. Nincs mit szégyellni.

Mondjuk a férjem tudja, hogy szoktam itt lenni, ismeri az azonosítómat, lehet, hogy bele-belenéz. Ez sem zavar, előtte nincs titok.

2014. okt. 3. 22:21
 16/18 anonim ***** válasza:
G.T.A soha az életbe nem gondoltam volna hogy te nő vagy...
2014. okt. 9. 21:48
 17/18 anonim ***** válasza:

én is a napokban valamelyik kérdésnél csodálkoztam rá, mikor írt valamit a férjével kapcsolatban :D

(tipikus példa az általánosításra, a szgépes játékokat alapból a pasikkal hozzuk összefggésbe :))

2014. okt. 10. 14:11
 18/18 A kérdező kommentje:

Én is férfira gondoltam!

Lehet hogy a monogramja! :) és semmi köze a játékhoz.. :D

2014. okt. 14. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!