Párom az előző házasságában mindent úgy csinált ahogy az asszony akarta. Velem meg makacs mindenben. Nem szeret, vagy ennyire meg akarja mutatni csak azért is hogy ő az úr a háznál?
Szerintem te ugyanolyan erőszakos típus lehetsz, mint az első felesége.
Csak ő változott meg a csalódása miatt.
Az, hogy 3 év után nem volt eljegyzés, azért nem kirívóan sok idő. Pláne egy elrontott házasság után. Most már ezerszer meggondol mindent, ami elköteleződés.
Ez idővel oldódhat, de figyelmeztetlek: a folytonos sürgetéssel az ellenkező hatást éred el! Ez olyan, mintha egy férfi túl erőszakosan udvarol egy nőnek. Elijeszti vele. Vigyázz, mert ha folyton ezzel nyaggatod, akkor egyszerűen szakít veled. És keres egy olyan nőt, aki türelmesen kivárja, amíg ŐBENNE megérik az elhatározás a házasságra, közös gyerekre stb.
Kérdezek valamit, de ne sértődj meg. Nem a bántás vezérel, hanem a kíváncsiság.
Leírásod alapján egyáltalán nem vagy elégedett ebben a kapcsolatban. Ráadásul az elejétől így vagytok, hogy ő az úr a kapcsolatban. Miért akarsz akkor hozzámenni?
Úgy értem, miért ezt a kapcsolatot akarod megváltoztatni, miért nem inkább keresel egy olyan kapcsolatot, ami úgy kerek ahogy van és ott gondolkozol a házasságon?
Ezt tényleg nem értem. Más az, h évek után is kommunikálni kell és megbeszélni a dolgokat, meg kompromisszumot kötni. De ha már most nem jó ez a kapcsolat, akkor miért erőlteted a házasságot egyáltalán?
Úgy értem én sosem mennék hozzá olyanhoz, akivel nem érzem úgy, h minden fontos dolog klappol. Úgyhogy fogalmam sincs, hogy mi az indolod, amiért a fentiek ellenére is azon görcsölsz, hogy mikor vesz már el.
Minek házasodnál vele, ha amúgy sem vagy boldog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!