Hogyan segíthetnék édesapámnak? L/14
A testvérem (10) leukémiás.Édesapám, mindig erős egyéniség volt,most azonban összetört(jogosan).
Esténként nekem sírja ki magát.Ő és a nagyim azt hiszik nem fogom fel ennek a súlyát,pedig én is lassan belerokkanok.Az sincs kivel kibeszéljem az érzéseim mivel a családom diszkréciót kért,amihez természetesen tartom is magam.Anyukám a kórházban a húgommal.
Próbálj erős lenni,mosolyogni.
Meg fog gyógyulni a tesód,csak hinni kell benne.
Szorítok nagyon :)
én is fociztam egy fiúval, jó vékony magas volt, most meg akkora mint egy szekrény
lehet a súlyzózás is adott neki erőt
Gyerekkori leukémiások 70-80%-át tudják meggyógyítani:
Szintén ismerek egy lányt a suliban, aki meggyógyult, sőt, másmilyen rákból kigyógyult lányt is. Úgyhogy van remény, fel fog épülni a húgod is, csak higgy benne :) Kitartást és sok erőt kívánok neked!
Ha gondolod, nekem leírhatod a gondolataidat, vagy ha valamit ki szeretnél már adni magadból. Sajnos nem nagyon tudok tanácsokkal szolgálni, de szívesen meghallgatlak.
(16/l)
Nem kell erősnek lenned, beszélj, akárkivel.
Családi diszkréció, persze, te meg belerokkansz közben. Ha más nem, menj el iskolapszichológulhoz, ő nem adja tovább senkinek, de valakinek MUSZÁJ beszélj arról, amit érzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!