Beszélnétek vele, vagy hagyjam a francba az egészet?
Szerintem a barátnő neki fog hinni, és nem neked.
DE: ha van egy kis esze a csajnak, és huzamosabb ideig együtt maradnak, látni fogja, hogy milyen is vagy te valójában, vagy hogy hogyan látod el a gyermekeidet, és mondhat akkor a férjed bármit neki, ha a saját szemével mást lát.
Én második feleség vagyok, iszonyatos volt az első feleség (ne érts félre, nem azért írom, mert azt gondolom, hogy te is az lennél!). A férjem nem szidta előttem, nem taglalta a kapcsolatukat, a múltjukat, én mégis levettem szépen lassan, hogy milyen is az a nő...
Úgyhogy idő kérdése, és kialakul nálatok is ez a helyzet! :)
Egyébként hülye férj-szokás feketíteni az exfeleséget...
Bár fordítva is ugyanez igaz, a feleségek is hasonlóképpen nyilatkoznak sokszor a volt férjről.
Minden volt feleség/barátnő rettenetes az új kapcsolatban, ez valahol elvárás is az új barátnő részéről, hogy a férj élete megnyomorítójának lássa a régit, míg megmentőjének az új nőjét. Így is biztosítja, hogy nem akar visszakéredzkedni a régihez.
Épp ezért javasolnám az előttem szólókhoz hasonlóan, hogy alakíts ki jó viszonyt a nővel, hogy lássa, nem akarod visszaszerezni a pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!