Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszélnétek vele, vagy hagyjam...

Beszélnétek vele, vagy hagyjam a francba az egészet?

Figyelt kérdés
Nemrégiben váltunk el, a két gyermekünk nálam maradt, apának van új kapcsolata. (ez a kapcsolat volt az utolsó mozzanat a váláshoz vezető úton) Több alkalommal meggyőződtem arról, hogy a volt férjem ködösít a barátnője előtt néhány dologban, pl. a gyerekek láthatásában. Egy kicsit úgy érzem, gonosz exfeleséget "csinált" belőlem. Félre ne értsetek, nem vagyok féltékeny, nem akarom a volt férjemet visszaédesgetni, csak egyszerűen utálom, hogy önmagát fényezi, engem meg sározgat. A barátnő helyében hogyan fogadnátok egy ilyen típusú beszélgetést
2010. ápr. 23. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Én beszélnék vele. Már csak a gyerekek érdekében is. Hátha normális a csaj :) Nem árt, ha van köztetek valami alapszintű kapcsolat.
2010. ápr. 23. 10:28
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is beszélned kéne a csajjal. Már csak azért is, mert ha esetleg komoly a kapcsolat, akkor ő lesz a gyerekek mostohaanyja, és valószínűleg lesz más is, ami miatt tartanotok kéne a kapcsolatot. És még az is lehet, hogy jóban lesztek:)
2010. ápr. 23. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha a barátnő helyében lennék, valószínűleg örülnék neki, hogy a volt feleség nem úgy néz rám, mint egy r.bancra, hanem megpróbál velem normális lenni. Azt is mondhatjuk, hogy hálás lennék. 10:30 voltam
2010. ápr. 23. 10:32
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem a barátnő neki fog hinni, és nem neked.

DE: ha van egy kis esze a csajnak, és huzamosabb ideig együtt maradnak, látni fogja, hogy milyen is vagy te valójában, vagy hogy hogyan látod el a gyermekeidet, és mondhat akkor a férjed bármit neki, ha a saját szemével mást lát.

Én második feleség vagyok, iszonyatos volt az első feleség (ne érts félre, nem azért írom, mert azt gondolom, hogy te is az lennél!). A férjem nem szidta előttem, nem taglalta a kapcsolatukat, a múltjukat, én mégis levettem szépen lassan, hogy milyen is az a nő...

Úgyhogy idő kérdése, és kialakul nálatok is ez a helyzet! :)

Egyébként hülye férj-szokás feketíteni az exfeleséget...

Bár fordítva is ugyanez igaz, a feleségek is hasonlóképpen nyilatkoznak sokszor a volt férjről.

2010. ápr. 23. 10:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Minden volt feleség/barátnő rettenetes az új kapcsolatban, ez valahol elvárás is az új barátnő részéről, hogy a férj élete megnyomorítójának lássa a régit, míg megmentőjének az új nőjét. Így is biztosítja, hogy nem akar visszakéredzkedni a régihez.

Épp ezért javasolnám az előttem szólókhoz hasonlóan, hogy alakíts ki jó viszonyt a nővel, hogy lássa, nem akarod visszaszerezni a pasit.

2010. ápr. 23. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:
10:30- és 32-vel érteke egyet.
2010. ápr. 23. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!