Mi a véleményetek egy olyan emberről aki már 28éves, teljes egészében az anyja tartja el és direkt azért jár több egyetemre immár 8éve hogy legyen oka lehúzni az anyját (diplomája még nincs! ) na?
Én is 28 lány vagyok és sajnos nincs állásom,hidd el elég gond ez nekem,folyton belekötnek az emberebe és szar dolgokat mondanak a háta mögött.Van 2 unokaöccsém akik 4 és 10 évvel fiatalabbak nálam,na most az a helyzet,hogy én általános főlsője óta (11 éves koromtól)mosogatok,takarítok,vasalok,készítenem a saját szendvicsem,egyedül járok orvoshoz,gazolok a kertben,én készítenem össze apám cuccait,középsulis korom óta begyúlytok stb.,az ünnepekre kapott pénzemből fedezem a ruházkodásom 90%-át,és nem sok pénz,se cigire,se piára,se diszkóra v. nyaralásra sose kaptam itthonról,szóval így is mindennel eltudok számolni és mégis már gyerekként és tiniként is én voltam a rossz,a nagyszüleim számára az volt a normális hogy én melózak,csináljak meg mindent otthon,úgy hogy se egy dicséret soha,meg beszóltak hogy egyáltalán nekem minek kell érettségi,csináljam szerintük a legszarbb munkát,de a 2 kedven akik 18 és 24 évesek,az normális hogy ők semmit nem csinálnak,nem segítenek,csak a pénzt viszik otthonról,mert nekik akármilyen ruha nem jó,meg fizetik a tanárt,hogy a gyerek átmenjen,v javuljon épppen,a cigi az is kell,meg a dokihoz is még kísérgetni kell,meg kocsival cipelészni a següket nehogy buszozni kelljen és úgy le vannak sajnálva ha kivételesen csinálnak valamit,életükben egyszere nem csinálták meg a saját reggelijüket,a kertben sem segítenek sokat,szóval ilyen szempontból lusták és mégis ők a jók,én meg mivel nincs melóm még inkább le vagyok szólva,nekem el kell számolnom hogy mit csinálok,mennyit költök és ez tiniként is így volt nekik nem.Az idősebbik is befejezte a sulit és a vaterja viszi melózni,illetve nem dolgozik ő,csak vezet,de nem túl messze és csak pár órákra,szóval úgy fel van most nagyítva hogy bezzeg a .....
Ha jön valaki idegen ismerős mert ritkán járunk arra felé,akkor meg a mi kisfiunk dolgozik és akkor hirtelen felhozzák ott mindenki előtt hogy én meg nem és el kezdenek faggatni,szemetek.
Hidd el igy is tök szar mert lassan már olyan önbizalom hiányom van hogy azt sem tudom hogy mire vagyok jó,mit tudnék megcsinálni.
A lényeg ha ez a srác nem nadzol és segíte akkor nincs róla rossz véleménye,mert a látszat csal,de ha ilyen anyuci álltal kiszolgát típus,akinek minden jár akkor igen.
De én sem szeretem ha velem foglalkoznak.
Kérdező!
A 28 éves főszereplőt vonatkoztassuk most el,tudod mi jut eszembe a mostani,elkényesztetett,önző,mindent természetesnek vevő,lusta ifjúság.Ott vannak középiskolásként és anyukkal csináltatnak meg mindent még a lányok is,mint az óvodások,anyuci csinálja még a 18-20 éveseknek is a szendvicset a suliba,vasal,készítgeti őket,ha mennek nyaralni a haverokkal,fizetik a magán tanárt ha rosszul tanul.De az hogy otton a házimunkába besegítsenek rendszresen azt nem ismerik.A márkás cucc,a hétvégi buli,a jó mobil,a gyors kajáldákba a pénzt lecsekolni az kell.De vissza semmit nem honorárnak.
Hálátlanok,önzők és lusták!!!
A bulihoz,a szülők pénzének elszorásához ahhoz van eszük,de az hogy a saját dolgaikat elintézék,elkészítsék magukat a suliba ahhoz kevesek.Ennél már csak az röhejesek amikor anyuci kíséri a dokihoz őket,meg tankönyv osztásra.
Valószínűleg a te 28 évesed is így indult,elkényesztetett,hálátlan gyerekként,akinek természetes hogy mindent a feneke alá kap,de ha már pénzt keres és még otthon él haza nem adna pénzt,vagy kaja jegyet ha csak nem szólnak neki.
A cigihez,bulihoz,piához senki nem kicsi,csak ha már valmait tenni is kell.
Tisztelet a kivételnek,kár hogy kevesen vannak.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!