Azok a barátnők akik nagyon jóban vannak, ti még egy egyetemre is mentetek vagy most azon vagytok?
hülyeség..oda menj ahol a szak amire menni akarsz a legjobb. mi sem egy egyetemre járunk mégis ugyanúgy barátok vagyunk. akivel ezt nem bírja ki a barátság,az amúgy is lemorzsolódna.
19/L
Az igazi gimis barátaimat "elvesztettem" egyetem alatt. Mindenkinek párja lett, más egyetemre mentek, kevés idő volt találkozni, legtöbbjük más városba is ment mint én...Így ha találkozunk, s bár jóban maradtunk, mégsem az az igazi...már nem ismerjük egymás gondolatait...
Az egyetemen viszont megismertem egy lányt akivel nagyon nagyon jól kijövünk. NEm is gondoltam volna, hogy ilyen barátság is létezik...szerencsére a párjaink is amolyan "legjobb barátok" lettek, úgyhogy jól elvagyunk...
Az az igazság, hogy középiskola után már csak 1-2 igazi barát marad, hiszen egyetemen sok embernek már párkapcsolata van és sok "más" dolga...
21-L
Most jut eszembe (látod mennyire jó barátnők maradtunk)...
Én a gimis egyik legjobb barátnőmmel mentem egyetemre. Mindenki irigyelt minket ezért...eltelt két év, és a folyóson úgy megy el mellettem, mintha soha nem is ismertük volna egymást...
Vicces, hogy ez csak így másodjára jutott eszembe...szép:(
21-L (az előző)
Szóval egy barátnőért ne menj ugyanarra a szakra! A jövőd az első.
(Én még a páromért sem adtam fel azt a szakot ahova menni akartam, azt meg nem akartam , hogy ő adja fel miattam, így bevállaltunk 150 km távolságot 3 éven át, amiből már csak 1 van hátra...)
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Kedves utolsó! Sajnálom, hogy ez történt veled és a legjobb barátnőddel. De örülök, hogy találtál másik barátnőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!