Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan emberről aki már 28éves, teljes egészében az anyja tartja el és direkt azért jár több egyetemre immár 8éve hogy legyen oka lehúzni az anyját (diplomája még nincs! ) na?

Figyelt kérdés
Saját lakást kapott a szüleitől mégis takarító nő jár hozzá aki rendbeteszi a kotorékot, kajára sincs gondja mert szegény anyja jár bevásárolni neki! Ha nem tartaná el 28évesen a muter akkor idézem szétperelné mert szerinte kötelessége őt eltartani ameddig iskolába jár! Külvilággal kapcsolata nincs, arról ábrándozik hogy masztipartykra jut el miven csaja sincs! Na?
2010. ápr. 22. 17:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%
szerintem te sokkal szánalmasabb vagy mit ez a srác
2010. ápr. 22. 17:56
 12/29 anonim ***** válasza:
66%

"Anyuci ugyanis nem fog örökké élni és nagy szarban lesz"

Hidd el talál magának mindig mást, akire rászállhat. Majd vmi csajszival, vagy idősebb nővel eltartatja magát. Ismerek én is ilyet. Nőről nőre jár. És milyen véletlenek vannak, mindegyik csaj jól áll anyagilag. Ez egy típus.

2010. ápr. 22. 18:00
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg lehúzza akkor hülye az anyja h.hagyja h.kihasználják,de ha tényleg szeret tanulni és nem talál munkát vagy nem tud dolgozni,akkor megértem.Bár én ismerek olyat aki 33 éves és a szüleivel él,de ő dolgozik és szereti a szüleit, ezért nem akar külön költözni.Régen végül is nem volt divat külön költözni a szülőktől, manapság meg nem is nagyon van rá pénz.
2010. ápr. 22. 18:05
 14/29 anonim ***** válasza:
17:56! És mégis miért?
2010. ápr. 22. 18:09
 15/29 A kérdező kommentje:

Nem akar dolgozni! pedig szereztünk neki munkát valami adatrögzítő cégnél de csak lehurrogott mindenkit hogy mit képzelünk hogy ő adatrögzítő lesz egyetemista létére!

mit kéne csinálni ezzel az emberrel?

2010. ápr. 22. 18:13
 16/29 anonim ***** válasza:
Semmit sem tudsz csinálni Vele.Csak akkor fog változtatni,ha Ő akarja a változást.Addig pedig bármit csinálsz,Ő ilyen marad.Sajnos vannak még ilyen emberek szép számmal.
2010. ápr. 22. 18:45
 17/29 anonim ***** válasza:

na most lehet, hogy jönni fognak a minuszok, de szerintem ez a kérdés egy egyszerű politikai lejáratóhelynek lett kitalálva.

magyarán a kérdezőt egyáltalán nem érdeklik a válaszok, csak az, hogy mocskolódjon.

Nekem ez tűnt ki az eddigi hozzáállásából a válaszolókhoz.

És erre rájön mindenki aki kicsit használja a hajtartóját.

Ha ilyen ember létezne, de valószínűleg nem létezik -csak kitalálhatta a blog tulajról- az az ember nem lenne egészséges.

Ennyi.

2010. ápr. 22. 19:09
 18/29 A kérdező kommentje:

Hallod olvasgasd a blogját és rájössz h igaz :D Brutális a srác! Szerinted miért irnak olyanokat a kommentelők oda? régi oldala: sodi.freeblog.hu

komoly amit írtam h ezeket vallja magáról sok postnál ki is vannak gyűjtve az agymenései!

2010. ápr. 22. 19:18
 19/29 anonim ***** válasza:
Ok. Kedves kérdező örülök, hogy nem vetted magadra, nem is ismerlek, de nekem így tűnt az egész. Manapság az internet minden centije a politizálás ("nem mindig legnívósabb") csatatere.
2010. ápr. 22. 19:25
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi a véleményetek egy olyan emberről, hülye szöveggel jön a rasszista - jobbikos blogját reklámozni?
2010. ápr. 22. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!