Mi a véleményetek egy olyan emberről aki már 28éves, teljes egészében az anyja tartja el és direkt azért jár több egyetemre immár 8éve hogy legyen oka lehúzni az anyját (diplomája még nincs! ) na?
"Anyuci ugyanis nem fog örökké élni és nagy szarban lesz"
Hidd el talál magának mindig mást, akire rászállhat. Majd vmi csajszival, vagy idősebb nővel eltartatja magát. Ismerek én is ilyet. Nőről nőre jár. És milyen véletlenek vannak, mindegyik csaj jól áll anyagilag. Ez egy típus.
Nem akar dolgozni! pedig szereztünk neki munkát valami adatrögzítő cégnél de csak lehurrogott mindenkit hogy mit képzelünk hogy ő adatrögzítő lesz egyetemista létére!
mit kéne csinálni ezzel az emberrel?
na most lehet, hogy jönni fognak a minuszok, de szerintem ez a kérdés egy egyszerű politikai lejáratóhelynek lett kitalálva.
magyarán a kérdezőt egyáltalán nem érdeklik a válaszok, csak az, hogy mocskolódjon.
Nekem ez tűnt ki az eddigi hozzáállásából a válaszolókhoz.
És erre rájön mindenki aki kicsit használja a hajtartóját.
Ha ilyen ember létezne, de valószínűleg nem létezik -csak kitalálhatta a blog tulajról- az az ember nem lenne egészséges.
Ennyi.
Hallod olvasgasd a blogját és rájössz h igaz :D Brutális a srác! Szerinted miért irnak olyanokat a kommentelők oda? régi oldala: sodi.freeblog.hu
komoly amit írtam h ezeket vallja magáról sok postnál ki is vannak gyűjtve az agymenései!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!