Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék még? Abortuszom...

Mit tehetnék még? Abortuszom volt, és anyum fizette ki, de tesómnak meg hitelt vett fel, s mégis velem bunkózik.

Figyelt kérdés

2 hónappal ezelött volt egy abortuszom,amit az anyukám fizetett ki,mert nekem nem volt pénzem. 3 részletben adom meg neki,még egy törlesztő részlet vissza van. Anyu folyamatosan mondogatja h miért nem tudtam vigyázni,meg h az miatt mert nekem akkor kellett a pénz most azért áll olyan rosszul anyagilag. Holott a nővéremnek vett fel providentet 3 hónappal ezelött,azért mert tesóm annyi tartozást halmozott fel, h már perrel és börtönnel fenyegették. Az első hónapba oda adta a törlesztő részletet rendesen. Ma már csak havi egyet ad oda,ha oda adja.

Igazságtalannak érzem h velem bunkózik anyukám mert anyagi romlásba döntöttem(hiába adom neki vissza),tesómnak meg hitelt vesz fel,és annyit se mond h a törlesztőt fizesd már. Mind a ketten otthon lakunk,tesómnak van egy 4 éves kisfia is(az apa lelépett). Én dolgozok és tanulok,tesóm nem. Nem keresek sokat,de amit kapok annak a felét leszoktam itthon adni(most h tartozom plusszba többet is adok),mégis rossz vagyok. Mit tehetnék,h anyukám lássa nem vagyok rossz,és nem én döntöttem anyagi romlásba?

2010. ápr. 22. 00:09
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
vakegér akkor addig megyek orvosokhoz amig valakinek nincs róla érdemi információja. de most komolyan nektek ettől jobb érzés az abortusz hogy orvosra vagy fogamzásgátlo hibára foghatjátok? :D akkor csak tessék.
2010. ápr. 26. 21:16
 42/48 anonim ***** válasza:
46%

Az orvos lehet hogy nem figyelmeztet,de a gyogyszerek mellé adott nyomtatott használati utasítás arra szolgál,hogy felvilágítsa a felhasználót a gyógyszer hatásáról és mellékhatásáról. Ha valakinek nincs még annyi sütnivalója sem,hogy azt a saját érdekében elolvassa az vessen magára.

Meglepő,hogy egy főiskolásnak nincs annyi intelligenciája,hogy a fogamzásgátló gyúgyszer kihagyásának az idejére más fogamzásgátló módszereket alkalmazzon.Ez primitívség ami nagyon vészélyes!

2010. ápr. 27. 22:43
 43/48 A kérdező kommentje:

Igazából bele sem gondoltam h az a gyógyszer amit szedtem az kihat a fogamzásgátlóra. Hülye voltam.

Ám ma adtam oda anyunak az utolsó részletet a tartozásból. Oda adtam és megköszöntem a segítségét,ő meg benyögte h "jó h végre vissza adod!". Ráadásul tök gúnyosan mondta. És ugy egyeztünk meg h 10-ig kapja meg a részleteket,még elöbb is adtam neki oda az utolsót. Tesómhoz meg ma jön a Provident és már megint anya fogja kifizetni helyette. Semmit nem mondott neki mikor mondta h anya fizesd ki nekem.

2010. ápr. 28. 15:02
 44/48 anonim ***** válasza:
91%
Komolyan gondolod,hogy a megfazast kezelo gyogyszer eluti a fogamzasgatlo erejet?
2010. ápr. 28. 21:59
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

Csak anyukám van,elváltak a szüleim és apukámmal nem tartom a kapcsolatot,mert alkoholista és agresszív.

Tényleg gyógyszer mellett estem teherbe,volt egy elég komoly felfázásom,és olyan gyógyszereket kaptam ami ütötte a fogamzásgátló hatását. Mikor rájöttem h terhes vagyok,már majdnem 3 hónapos voltam,a barátommal meg akkor m,ár 2 hónapja nem voltunk együtt.

Hát én nem tudom milyen világban élnek egyesek,de ma már egy 20 évesen lehet főiskolás az ember. de akkor pontosítok,nyár végén leszek 21 éves. A volt barátommal pedig 16 évesen jöttem össze,és hát igen eléág sokéig együtt voltunk.

Ezt te írtad.

2010. ápr. 28. 22:15
 46/48 anonim ***** válasza:
Bocsanat az elirasert felfazast akartam irni.
2010. ápr. 28. 22:21
 47/48 A kérdező kommentje:
Pedig kihatott,mert már több mint 3 éve rendszeresen időbe,sosem késve vettem be a fog.gátlót erre nagyon odafigyeltem. és mint mondtam elég komoly felfázásom volt
2010. ápr. 29. 16:28
 48/48 anonim ***** válasza:
remélem azóta rendeződött a problémád anyukáddal
2012. márc. 27. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!