Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék még? Abortuszom...

Mit tehetnék még? Abortuszom volt, és anyum fizette ki, de tesómnak meg hitelt vett fel, s mégis velem bunkózik.

Figyelt kérdés

2 hónappal ezelött volt egy abortuszom,amit az anyukám fizetett ki,mert nekem nem volt pénzem. 3 részletben adom meg neki,még egy törlesztő részlet vissza van. Anyu folyamatosan mondogatja h miért nem tudtam vigyázni,meg h az miatt mert nekem akkor kellett a pénz most azért áll olyan rosszul anyagilag. Holott a nővéremnek vett fel providentet 3 hónappal ezelött,azért mert tesóm annyi tartozást halmozott fel, h már perrel és börtönnel fenyegették. Az első hónapba oda adta a törlesztő részletet rendesen. Ma már csak havi egyet ad oda,ha oda adja.

Igazságtalannak érzem h velem bunkózik anyukám mert anyagi romlásba döntöttem(hiába adom neki vissza),tesómnak meg hitelt vesz fel,és annyit se mond h a törlesztőt fizesd már. Mind a ketten otthon lakunk,tesómnak van egy 4 éves kisfia is(az apa lelépett). Én dolgozok és tanulok,tesóm nem. Nem keresek sokat,de amit kapok annak a felét leszoktam itthon adni(most h tartozom plusszba többet is adok),mégis rossz vagyok. Mit tehetnék,h anyukám lássa nem vagyok rossz,és nem én döntöttem anyagi romlásba?

2010. ápr. 22. 00:09
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
74%

1. Anno én is gyógyszer mellett fogantam.

2. 20 évesen miért ne lehetne 4 éves kapcsolata.

3. én 18 évesen kezdtem a főiskolát.

Basszus miért vagytok ilyenek vele?ha nem tetszik akkor miért ócsároljátok le?!

Neked meg sok sikert a túléléshez. 23N

2010. ápr. 26. 08:45
 32/48 anonim ***** válasza:
70%
Én sem értem miért bántjátok. SZerintem teljesen inteligensen ír és nem bunkó. Volt egy abortusza.. Ez még nem a világveége! Ha minden 20 éves igy írna, gondolkodna, mint Ő, az nagyon jó volna. Talán tanult az abortuszból is és ezekután jobban vigyáz.
2010. ápr. 26. 09:22
 33/48 anonim ***** válasza:
68%

Azért ilyenek vele, mert hiányzik nekik az elismerés, meg nincs önbizalmuk és itt próbálnak szerezni azzal, hogy kidüllesztik a mellüket, hogy ők mekkora bajnokai az erkölcsnek és milyen tökéletesek stb. pedig, ha elkezdenénk vájkálni a dolgaik között, akkor biztos elő kerülne egy-két finomság. De az más, mert izé, meg mizé.

Még az is lehet, hogy a leggázabb kérdések hozzájuk tartoznak.

2010. ápr. 26. 11:26
 34/48 A kérdező kommentje:

Csak anyukám van,elváltak a szüleim és apukámmal nem tartom a kapcsolatot,mert alkoholista és agresszív.

Tényleg gyógyszer mellett estem teherbe,volt egy elég komoly felfázásom,és olyan gyógyszereket kaptam ami ütötte a fogamzásgátló hatását. Mikor rájöttem h terhes vagyok,már majdnem 3 hónapos voltam,a barátommal meg akkor m,ár 2 hónapja nem voltunk együtt.

Hát én nem tudom milyen világban élnek egyesek,de ma már egy 20 évesen lehet főiskolás az ember. de akkor pontosítok,nyár végén leszek 21 éves. A volt barátommal pedig 16 évesen jöttem össze,és hát igen eléág sokéig együtt voltunk.

Tudom h az abortuszt nem lehet hasonlítgatni a peres fenyegetéssel,de ez akkor sem fair. Nem szülhettem meg a babát,mert mégis hova? Én nem akartam olyan lenni mint a tesóm,h anyám nyakára szülöm a gyereket,és azt sem akartam h akkor meg a volt párommal együtt kelljen maradnom. Azt hiszem akkor tönkretettem volna az egész életem.

Nem minden hónapban tudok 35 ezer ft-ot adni anyukámnak,vmikor kevesebbet tudok csak. és amikor kértem tőle,akkor már abba a hónapba adtam neki kb 17 ezer ft-ot.

2010. ápr. 26. 15:52
 35/48 anonim ***** válasza:
62%
Ne is foglalkozz másokkal te legalább nem a vakvilágba szülted meg,nem egy lányt ismerek akinek 16évesen már gyereke volt,olyat is aki 19éves korára túl volt egy váláson is.Helyesen döntöttél,anyud meg lehet inkább megtartotta volna a babát a körülmények ellenére.
2010. ápr. 26. 17:57
 36/48 anonim ***** válasza:
48%
ha lenne egy kis eszed tudnád hogy bizonyos gyógyszerek ütik a fogamzásgátlót.
2010. ápr. 26. 18:52
 37/48 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az orvosanak kellett volna, hogy ennyi esze legyen, es megkerdezni, hogy hasznal-e fogamzasgatlot, es ha igen a valasz, akkor figyelmeztetni, hogy egy ideig hasznaljanak masfajta vedekezesi modot is..
2010. ápr. 26. 20:00
 38/48 anonim ***** válasza:
18.52 és honnan legyen egy kis esze? A tájékoztatón annyi van, bizonyos gyógyszerek, de nincs rendes felsorolás, nekem is volt már olyan, hogy megkérdeztem az orvost, aki felírta, hogy most akkor ez befolyásolja-e a fogamzásgátló hatását és bámult rám mint borjú az újkapura, hogy mi van.
2010. ápr. 26. 20:11
 39/48 anonim ***** válasza:
ha más gyógyszerre van szükségem mint egy kis fejfájáscsillapítóra, akkor megérdeklődöm a dokit hogy szedhetem e fogamzásgátló mellé. tájékozódni lehet csak ugye lusták az emberek és buták.
2010. ápr. 26. 20:58
 40/48 anonim ***** válasza:
Vakegér, fölötted írtam, hogy nekem már volt olyan, hogy jóhiszeműen tájékozódni akartam az orvos meg csak pislogott, mert hirtelen fingja sem volt hogy mit mondjon. Akkor rámondta, hogy ja hát ööö használjanak mást is. Nyakamat teszem rá, hogy gőze sem volt, hogy befolyásolja-e a hatását, csak ha már úgy rákérdeztem nem akart szégyenben maradni.
2010. ápr. 26. 21:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!