Hogyan nézne ki akkor a férjes nevem (lent)?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy az én nevem Tóth Eszter(random név), a párom, akivel össze szeretnék házasodni külföldi, a neve mondjuk Evan Williams(szinten random), akkor hogyan tudnám felvenni a nevét?2016. szept. 3. 18:46
1/10 anonim válasza:
Én három verziót tudok elképzelni:
Mrs Eszter Williams
Eszter Williams-Tóth
Williams-Tóth Eszter
2/10 anonim válasza:
Jó, az első hülyeség, azt rosszul írtam :) Így akartam: mrs Evan Williams
3/10 anonim válasza:
Én ez esetben úgy venném fel, hogy Eszter Williams-Tóth.
4/10 anonim válasza:
Hol fogtok összeházasodni? Itthon?
Mert akkor ugyanolyan változatok vannak, mint bármely magyar névnél.
Pl. Williams Evanné (és mielőtt lepontoznátok, tényleg így van, külföldi nevű férje van egy ismerősömnek és ő így vette fel)
Williams Eszter
Williams-Tóth Eszter
Williamsné Tóth Eszter
5/10 anonim válasza:
Nekem az angol tanárom amerikai a férje magyar. A neve úgy nézett ki hogy a férje vezetékneve es az ő keresztneve. A te példáddal ez Williams Eszter.
7/10 anonim válasza:
"Williams Evanné ...
Williams Eszter
Williams-Tóth Eszter
Williamsné Tóth Eszter"
További lehetőségek:
Tóth-Williams Eszter
Tóth Williams Eszter
Williams Tóth Eszter
Williams Evanné Tóth Eszter.
8/10 anonim válasza:
Nekem ez szimpi: Tóth-Williams Eszter
9/10 anonim válasza:
*Jaj, előző vagyok; asszem a pasi nevét szokták előre, de végülis talán mindegy, de akkor inkább talán:
Williams-Tóth Eszter;
10/10 anonim válasza:
Szerintem az szokott dönteni abban, hogy melyik nevet teszik előre, hogy szerintük hogy hangzik jobban. Mindkét variációra van példa az ismerőseim között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!