Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg bunkó voltam?

Tényleg bunkó voltam?

Figyelt kérdés
Volt nálunk egyik rokon csaj a kisfiával,aki most megy oviba és külön nyelvet talált ki magának,nemérteni 1-2 szón kívül mit mond,anyukája is mondta nekem múltkor h senki nem érti mit mond,sokszor az apja se tudja mit akar,de ő megérti mert egész nap vele van.na ma anyós mondja nekem,h mi lesz ha az én fiam is ilyen eleven lesz,mondom neki nem baj,erre azt mondja mit fogok vele kezdeni,mondom nemtudom ,de szerintem a fiamat azért még fogom érteni,mikor elmentek azt mondja h lehettem ennyire bunkó h a csaj előtt mondtam,h a fiamat még fogom érteni,ebbol rájött a csaj h nem értem a fia beszédjét,m ilyen érzés lehet ez neki,mondtam,h múltkor a csaj is mondta h még az apja se érti,eree azt mondja tapintatlan bunkó vagyok,tényleg igaza van,és kérjék tőle bocsánatot.
2016. szept. 2. 17:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Gugula meru dönöp sive lujhu kerdmár. <-- Ezt mutasd meg az anyósodnak, aztán bunkózd le, ha nem érti, hogy azt írtam, nem vagy bunkó egyáltalán.
2016. szept. 3. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!