Most én voltam a hisztis és bunkó?
Én sem vagyok egy óramániás darab, de 30 ezer Ft egy óráért még nagyon-nagyon nem a luxus kategória.
Furán reagáltad le a dolgot a leírásod alapján, de az eladó viselkedésén valószínűleg én is fennakadtam volna.
Ha megtehetik, hogy ennyiért vesznek neked, és ennyit szánnak rád, akkor mi a baj vele? Ha maguktól veszik meg valószínűleg sosem jöttél volna rá, hogy mennyibe kerül. A wellness meg normális helyen két főre, két éjszakára kb. 50-60 ezer Ft.
Megértem, hogy rossz ha rád akarnak erőltetni valamit. Ugyanakkor 30.000,- Ft hát szépen fogalmazva is kevés egy jó karóráért. Az én Omegám pontos, olyan 50 éves lehet (mechanikus) és a mai napig remekül működik óráshoz még nem kellett vinni max szíjcserére. Öröklödik szépen a családban. Szerintem egy jó karóra megéri, hogy rászánják a pénzt elvégre jobb esetben egy életre szól.
Ez persze csak én vagyok. Ha neked nem fontos akkor szerintem ezt el lehet mondani normálisan a párodnak.
A másik az anyagi vonzat. Ez egyén függő, ki mit engedhet meg magának. De ha van egy átlag vagy afeletti életszínvonal akkor szerintem egy diplomaosztó ajándékta ennyi belefér 30.000,-Ft.
Hogy hisztis vagy bunkó voltál-e az jó kérdés. Ajándékot visszautasítani nem illik. Itt szerintem különösebb okod se volt rá. Azon múlik, hogy tálalod. Ha így reagáltál ahogy leírtad akkor megértem ha ez az anyos jelöltnek rosszúl esett. Az eladó volt bunkó mégis az ő leendő ajándékát fikáztad.
Szerintem meg az eladó volt hisztis és bunkó. Ott sem vennék semmit ahol ilyen a kiszolgálás.
Az eset többi része pedig szerencsétlenül jött ki. De mint látod nem is lett belőle semmi probléma, az akkori kellemetlenséget leszámítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!