Most én voltam a hisztis és bunkó?
Hogy te bunkó voltál-e, nem tudom, attól függ, hogy adtad elő. Ha azt látták rajtad anyósodék, hogy flegmáskodsz az ajándékukra, akkor igen. Ha kedvesen, udvariasan fogadtad, csak éppen nem az tetszett neked, ami nekik és a saját ízlésed szerint választottál, akkor nem.
Az eladónő viszont nagyon bunkó volt, már az elején ott hagytam volna és megmondtam volna anyóséknak, hogy ne haragudjanak, de inkább menjünk máshova, nem vagyok kíváncsi rá, hogy az eladó sérteget.
Első vagyok, gondolom a link nekem szól.
Nem teljesen értelek, hisztit csapsz egy 30 ezres óráért, de a 27 ezer forint + útiköltség áru wellness meg rendben van? Egyébként ha hétvégén mentek és szezonban, akkor az gyorsan 38 ezer + útiköltség lesz (olvasd el alul).
Szerintem neked nem a dolog árával van bajod, hanem hogy nem azt kaptad, amire vágytál.
12-es
most akkor szerinted örülnie kéne valaminek, ami őt hidegen hagyja, és érezze magát megtisztelve, hogy kap valamit amire neki semmi szüksége? én pl. kirohannék a világból , ha a férjem hazaállítana egy pár aranyfülbevalóval. Szép, meg jó ajándék, csak épp nem nekem ,meg a nők általában szeretik az aranyat,csak én épp nem úgyhogy kidobott pénz lenne .
15-ös, te valamit itt kicsit félreértesz, a kérdező akart órát, tehát nem egy felesleges ajándék volt. A probléma inkább abból adódott, hogy kicsit rossz volt az időzítés, bunkó volt az eladó és anyósék nem találták el az ízlésvilágát.
Még a wellness is meglesz, hiszen erről is szó volt.
Itt maximum az eladó volt valóban bunkó, a többi inkább csak szerencsétlenül jött ki.
Szerintem többet ért volna a kedves anyós, ha neked adja a 30.0000 ft-ot, hogy azt vehess belőle,amit szeretnél,vagy a pároddal együtt elkölthessétek.
Az eladónő tényleg rohadt egy bunkó, biztos nem tud elég árut eladni a viselkedése miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!