Ha lányotok lenne, adnátok neki ezt a nevet?
Figyelt kérdés
Anasztázia
Név jelentése: feltámadás
Eredete: görög :)
2016. aug. 30. 10:21
32/56 anonim válasza:
Amúgy nem értem, miért kell megsértődni és lepontozni, ha valakinek nem tetszik egy alapvetően randa név.
Most flegmán nyomogatod a pirosat, de 15 év múlva majd a lányoddal kell szembenézned, aki utálni fog, amiért ilyen hülye nevet adtál neki.
33/56 anonim válasza:
ÉN adnám , volt osztálytársamat így hívták ,kedves életvidám lány volt .. Anasztinak , Anasznak, Sztázinak becéztük, szóval még azt se lehet mondani , hnincs jó becézése. megfelelő vezeték név mellett simán adható.
35/56 anonim válasza:
#33 Megkérdezhetem hogy téged hogy hívnak? :)
36/56 anonim válasza:
nem rossz, főleg egy rövid ,gyakori vezetéknévhez.
de egy hosszú és ritka vezetéknévhez én biztosan nem adnám
37/56 A kérdező kommentje:
Akit lepontoztam, leírtam, hogy miért tettem... általában azoknak is zöld kéz ment, akik azt írták, hogy biztos hogy nem adnák... na erre varjál gombot! a többieknek köszönöm! :*
2016. aug. 30. 12:19
38/56 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem fura név és nem is az Orália kategória.
Fura hogy sokaknak ez ennyire idegen, én már ezerszer hallottam és sose találtam furcsának.
Tök normális név. Hannánál és Csengénél és társaiknál meg ezerszer jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!