Letezik az hogy edesanyam ELATKOZOTT?
Figyelt kérdés
van egyaltalan olyasmi es hogyan mehetek ki belöle.
27-eves ferfi vagyok aki eggyüt el a harmadik nejevel es edesanyam öt szoszerint utalja mert orosz.a kapcsolatom termeszetesen megvan a csaladommal de az anyammal megszakadt es elment ilyen babonas nöhez hogy atkot dobjonak ram.
VAN-E ELLENSZER AZ ATOKNAK VAGY NINCS?
2010. ápr. 20. 23:18
21/24 anonim válasza:
Hogy mostanában csinálják-e a politikusok, azt nem tudom, de régebben bevett szokásuk volt " boszorkányokhoz" járni, rontásért a másikra, vagy saját érdekük céljából!
Környezetemben is csinálják páran és soha semmin nem buknak le, mindent megéreznek, minden nekik kedvez!
"Szakembert" keress fel, igaz pénzért, de segít!
22/24 anonim válasza:
A cigány átoktól szoktak félni, állítólag az fog, meg a woodoo, bár elég hihetetlennek hangzik. Egyébként, ha van ilyen, akkor gondolom az illető nem Istentől kapja a képességet, hanem vmi gonosztól.
23/24 anonim válasza:
nem hiszem anyud ilyen tenne, de különben sincs semmi értelme!
24/24 anonim válasza:
Nem is tudom van e átok. Mindenesetre primitív emberek szokása az átkozódás! Nem kell benne hinni, mert akkor bevonzod a bajt, figyelmen kívül kell hagyni, és akkor lepereg. Csak a gyengék hiszik hogy fog az átok. Anyukádnak meg nincs jobb dolga, biztosan unatkozik! Utálja mert orosz? Micsoda felfogása van. Akkor más is utálhatná a párja feleségét, mert mondjuk szlovák, cseh, vagy francia, vagy angol. Baráti körünkben van egy orosz tanárnő, aki szintén orosz származású, nagyon kedveljük.Ha hisztek benne gyujtsatok fehér gyertyát, az megtisztítja a lakásotok légterét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!