Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Letezik az hogy edesanyam...

Letezik az hogy edesanyam ELATKOZOTT?

Figyelt kérdés

van egyaltalan olyasmi es hogyan mehetek ki belöle.

27-eves ferfi vagyok aki eggyüt el a harmadik nejevel es edesanyam öt szoszerint utalja mert orosz.a kapcsolatom termeszetesen megvan a csaladommal de az anyammal megszakadt es elment ilyen babonas nöhez hogy atkot dobjonak ram.

VAN-E ELLENSZER AZ ATOKNAK VAGY NINCS?

2010. ápr. 20. 23:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
ha az átok egy babonának számító dolog, ami szigorúan tiltott a keresztényeknek, akkor hogy jön ide jézus krisztus, mint átok alól feloldó?:D:D
2010. ápr. 21. 02:14
 12/24 anonim ***** válasza:
25%
ugyhogy az atok nem babona es igenis egy komoly dolog amibol senki mas csak JEZUS tud felszabaditani ugy hogy elfogadjatok Uratoknak Megvaltotoknak Jezust!es elhiszitek hogy ertettek is meghalt a kereszten a ti buneitekert is! na igy lehet felszabadulni atok alol!
2010. ápr. 21. 04:12
 13/24 anonim ***** válasza:
Ha csak Jézus veheti le, akkor az,hogy lehet, hogy mindenféle kuruzslónak ad annyi hatalmat, hogy bárkire rárakhatja ?
2010. ápr. 21. 05:29
 14/24 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem hiszek az ilyen átkos, jóslásos dolgokban! Szerintem felejtsétek el ezt a baromságot, és próbáld megmagyarázni anyukádnak, hogy attól mert valaki orosz nem kell utálni Próbálja megismerni a nejed, és ha a természete sem tetszik neki, akkor joga van utálni, nincs mit tenni. De elég butuska mamád lehet, már ne is haragudj, így azt hiszem nehéz lesz vele bármit is értelmesen megbeszélni!! Tudom, hogy neked ez így rossz, de legyél boldog, éld az életed, nyilván Te szereted "ezt az orosz nőt", az anyukád meg puffogjon, ha neki így jó!
2010. ápr. 21. 06:23
 15/24 anonim ***** válasza:

Sajnos létezhet, hogy a saját édesanyád megátkozott. Én nem "hiszek" benne...de attól létezik.És ezt tudom, mivel a családomból voltak akik megjárták.Mármint most nem tudnám elmagyarázni az egész történetet....Sajnos akármennyire hihetetlen, én ahol lakom ott a xy vallású papok azok akiknek adsz pénzt és ügyesen "ad egy misét" ....Ez van..nem kell elhinni. De rengeteg történet van ami igaz. Saját édesanya is átkozta már el a fiát..amit nem gondolt komolyan, de bekövetkezett. Amúgy állitólag egy jósnő is letudja venni az átkot.

JAH ÉS FELHIVOM A FIGYELMETEKET, HOGY ÉN NEM "HISZEK BENNE"!!!Csak bizonyos tényeket vázoltam, amik sajnos bekövetkeztek és igazak!!!Amúgy még jósnőhőz se voltam, mert nem érdekel, de aki volt sok mindenkinek elmondta ha "megvolt átkozva".És feloldozta. Erre röviden egy történet: ismerősőm elment és mondták h az apuja el van átkozva h haljon meg.(Jelzem volt a család életében egy nagyon nagyon rosszakaratú nő, akit alig tudtak kiiktatni az életükből, és bizonyitott volt, h járt a papokhoz, és képeket meg ilyeneket is ellopott annak idején h azokat vihesse hozzá.Ez van, tudom h akik nagyon hisznek Istenbe azok rám fognak zúdúlni, de ez van.Ez igaz..). Szóval, a lány mondta h akkor az apuját gyorsan oldozza fel! Persze gyertya..meg mit tom én h miket elégetett érte..stb.

Este a lány felhivta a szüleit h mit csinálnak és az anyja azzal fogadta h képzelje el h majdnem agyon ütötte egy fadarab, hogy egy hajszálon múlt. Jó lehet h véletlen egybeesés, persze lehet erre is fogni.De a család többi tagja is lassan folyamatosan leépült. És annak idején a nő (amikor már voltak a hisztik, amikor már a feleség sok mindnere rájött h lop meg ilyenek ez a nő, szóval annak idején szóban sok átkot rájuk vetett ami mára nagyjából mind beigazolodott!!!)

Szóval tényleg igaz.Tudom h sokan nem hiszitek el, én enm hiszek benne de közbe nagyon félek!!!Mivel a párom ebből a családból van. És közbe az uton amikor látom azt a nőt és a párommal vagyok, akkor azt se tudom h hogyan forduljak el.Hiszen ez a nő maga a rossz megtestesitője.

Ezt mindenki tudja pl ahol lakunk (város).Senki nem is mond a szemébe egy rossz szót.Örök életébe lopott mindenki házából, hazudott, midnenki bizalmába beleférkőzőtt az elején meg ilyenek...

És tényleg ne támadjatok légyszives le, annál inkább én sem tudom a választ semmire, csak elmeséletm egy tapasztalatot. Ki ahogy gondolja, lehet a véletlenre is fogni, de én nem tudom, mivel a nőnek a szájából lehetett a nagy vita idejébe hallani azokról a dolgokról amik bekövetkeztek.

És másokkal is tudok szomorú történeteket.Pl egy féltékeny szerelmes nőt elhagytak egy másikért, és a pasinak azt mondta a nő, hogy azt kivánja h soha ne lehessen gyermeke.És sajnos egy baleset után nem is lehetett az "új" nőnek.

Szóval vannak még ilyenek.

Én remélem h semmi ilyesmiről nincs szó a te esetedben.

2010. ápr. 21. 06:24
 16/24 anonim ***** válasza:
te miért éltek a huszonegyedik században? elgondolkodtatok már ezen?
2010. ápr. 21. 06:46
 17/24 anonim ***** válasza:
el :)))) és te?
2010. ápr. 21. 06:56
 18/24 anonim ***** válasza:

én is hiszek benne, nem tudom, hogy csinálják, de biztosan van ilyen.

Még jobban érdekelne, mit lehet ellene tenni, persze olyat, ami tényleg komoly, nem humbug.

2010. ápr. 21. 07:08
 19/24 anonim ***** válasza:
De éppen ez a megdöbbentő, hogy mit lehessen ellene tenni amikor a papok is végzik ezt!
2010. ápr. 21. 07:21
 20/24 anonim ***** válasza:

Ha nem hiszel benne, akkor nem is fog az átok. Ha viszont babonás vagy, akkor te is keress fel egy "Boszorkány"-t aki leveszi az átkot.

27 évesen harmadik feleség? Nem semmi!

2010. ápr. 21. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!