Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Letezik az hogy edesanyam...

Letezik az hogy edesanyam ELATKOZOTT?

Figyelt kérdés

van egyaltalan olyasmi es hogyan mehetek ki belöle.

27-eves ferfi vagyok aki eggyüt el a harmadik nejevel es edesanyam öt szoszerint utalja mert orosz.a kapcsolatom termeszetesen megvan a csaladommal de az anyammal megszakadt es elment ilyen babonas nöhez hogy atkot dobjonak ram.

VAN-E ELLENSZER AZ ATOKNAK VAGY NINCS?

2010. ápr. 20. 23:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Van: az, hogy ne higgyetek benne, akkor nem fog!! Ez nem vicc! :)
2010. ápr. 20. 23:21
 2/24 anonim ***** válasza:
27%
Nincsenek átkok
2010. ápr. 20. 23:34
 3/24 anonim ***** válasza:

1. Osztom az előttem szóló véleményét. Nem szabad hinni benne.

2. Én kétlem, hogy földi ember képes lenne átkot szórni. Egyszerűen nem lehet másnak sikeresen rosszat kívánni. Nem tudsz, visszaszáll az átok.

4/24 anonim ***** válasza:
Ha hiszel benne-akkor létezik. Amúgy nem.
 5/24 anonim ***** válasza:
egy ÉDESanya nem tenne ijet a gyermekével, akármennyire is irritálja. Az a nőszemély nem is az anyukád!
2010. ápr. 20. 23:36
 6/24 anonim ***** válasza:
39%

van ellenszer, hogyne lenne!

pszicháter írja fel. :D

2010. ápr. 20. 23:56
 7/24 anonim válasza:
Második, harmadik már hogyne lennének? Attól hogy nem hisztek benne még utolér ha ténylegesen megátkoznak.
2010. ápr. 21. 00:24
 8/24 anonim válasza:
Kérdező szerintem neked meg édesanyáddal kellene rendezned a kapcsolatod. Más aligha hiszem hogy fel tudja oldani. Az ilyen kuruzslófélél csak hókuszpókuszolnak, hogy pénzt szerezzenek vele. De egy igazi átkot ma már szerintem csak az tud levenni aki rád rakta.
2010. ápr. 21. 00:27
 9/24 anonim ***** válasza:
le lehet szedetni az átkot! az én jósnőm pl képes rá
2010. ápr. 21. 01:26
 10/24 anonim ***** válasza:
egyedul JEZUS KRISZTUS keppes az atkok alol felmenteni senki mas csak EGYEDUL O!!!!!!!!!!!!!!nem josno meg ilyen fajta baromsagok!
2010. ápr. 21. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!