Azt kaptad az élettől, amit vártál? Pénz, gyerekek, férj, munka. Kort és nemet is írj!
Nem teljesen,de boldog vagyok.
A munkámat szeretem,bár nem a szakmám,ez néha kicsit bánt.(vígasztalás,jobban fizet,mintha a diplomámhoz kapcsolódó állásom lenne)
Viszont ezt ellensúlyozza,hogy egy olyan párkapcsolatban élek,amiről tudom,hogy a maga tökéletlen módján tökéletes.Ez pedig boldoggá tesz:)
23/l
Sajnállak, 20,26, de fel a fejjel!
14 évesen én is így éreztem,úgy született meg a negyedik testvérem, hogy nem is tudtam, hogy lesz. 16 évesen abortusz, 18 évesen bármi, csak el otthonról. Dolgoztam, tanultam, férjhez mentem egy "józan bolond" emberhez 19 évesen, dolgoztam, tanultam, nem lett gyerekünk, bántott, elváltam 25 évesen.Férjhez mentem 26 évesen, két gyönyörű jó gyerekem van és ősz fejjel jöttem rá, hogy érdemes volt 20 évet várni amíg a "piás bolond" férjemből egy rendes kedves 50-es lett. Félre sosem tudtunk rakni, de az igényeinket aránylag ki tudtuk elégíteni. Együtt dolgozunk a mai napig, "én az ész Ő az erő:-)" Várjuk az unokát, megállásunk nincs egész nap, de este már megengedem magamnak, hogy azt csinálom, amit szeretek: festek vagy internetezek. Gyönyörű vidéken élek, amit a mai napig a többi megélt dologgal együtt ajándéknak tartok.
Hogy azt kaptam-e amit vártam?
12 évesen szinésznő szerettem volna lenni, vagy legalább is balettáncos:-))
Őszintén: nem tudom mit vártam az élettől, de amit kaptam azt megpróbáltam mindig elfogadni, akár rossz volt, akár jó. Most meg már jutalomüdülésen vagyok és bízom benne, hogy sokáig így marad.
52/N
Egyéltalán nem. Egész életemben megbecsülésre vágytam... Most megalázottságban élek egy rossz házasságban... és valami oknál fogva nem vagyok képes kilépni belőle... 28 éves nő.
Az élet más területén tökéletesen azt kaptam, amire vágytam!!! Világ életemben, kicsi gyerekkorom óta tanítónéni szerettem volna lenni, jelentem AZ VAGYOK :)
Van két gyönyörű gyermekem (eredetileg 4-et szerettem volna).
Nagy álmom a panel lakás volt, hát ott élek... Most már a hátam közepére sem kívánom!
Nem akarok offolni,de 2hozzàszolàs szemet szurt nekem.
Az egyiknek 26évesen 3! diplomàja van,a màsik meg màr 23évesen diplomàs...!! akkor hogy is van ez????
Nem. :S 6 évvel ezelőtt, 23 évesen megbetegedtem, belehalni nem lehet, de gyógyítani se tudják - mivel a tehetetlen orvosok kuruzslókhoz, termékforgalmazókhoz, csalókhoz, stb. sodortak (ugye belenyugodni nem akartam, hogy így éljek...) a pénzem is megcsappant, és mivel dolgozni se tudok rendesen, tovább romlott e téren a helyzet. A továbbtanulási terveim is csak félig-meddig valósultak/nak meg. Ráadásul itthon lakok (mondjuk nem ez a legnagyobb bajom, lesz.rom, hogy mások mit gondolnak.)
Ami pozitív: egy bizonyos művészeti ágban jó vagyok, ebben azért elértem valamit. Van egy ügy, egy társadalmi probléma, ebben is tudtam és tudok tenni valamit. A múltra sokat gondolok - amíg nem lettem beteg, egy bulit, koncertet ki nem hagytam , és most jó ezekre a hatalmas élményekre visszagondolni. (Nem olyasmire gondolok, hogy az asztal alá ittam magam, bár olyan is volt, de arra nem vagyok büszke - hanem pl. eljött egy színvonalas zenekar, vagy volt egy nagyobb kiállítás, és én elutaztam, megnéztem) Legalább addig kihoztam az életből, amit lehetett, és amellett azért igen jól is tanultam. Voltak és vannak barátaim, és még ha a betegség korlátozza is a kapcsolatunkat, van Kedvesem.
29/N
Kedves ma 13:44-es!
Az úgy van, hogy igazából még csak 2,5 diplomám van. Fősulira jártam, ahol két szakom volt, de külön adták a diplomát, mert két főiskola közös képzése volt. (2db)
Egyik szakomból megcsináltam az egyetemi kiegészítő szakot, ami 2 éves volt, de az alapfokú nyelvvizsga hiányában még a tanulmányi osztály fiókjában pihen. (3.)
De sajnos hiába minden, ha nem tudom őket használni, ha nem kapok állást sehol sem. De nem adom fel, mert akkor vége mindennek.
Igyekszem, hogy az amit vártam az élettől és még nem kaptam meg, az is meg legyen. Remélem, még nem késtem le semmiről.
26 L
Kedves 13.44-es!
Nekem van 23 évesen diplomám,mi szúrt ebben szemet? 18 évesen elkezdtem, 22 évesen befejeztem a főiskolát. Szerintem nem én vagyok az egyetlen:)
Meg nem kaptam meg az elettol mindent amire vagyok, de mindenkepp rajta vagyok, hogy ossze jojjon :)
Van egy 13 eves "nagylanyom" es egy aranyos parom.
Szeretem a munkamat.
Ami hianyzik az meg 1-2 gyerek es egy kerteshaz :)
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!