Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt kaptad az élettől, amit...

Azt kaptad az élettől, amit vártál? Pénz, gyerekek, férj, munka. Kort és nemet is írj!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 21:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Semmiben sem. 22 évesen még mindig a szüleimmel kell laknom, akik gyűlölnek, tönkre tették a fiatalságomat, el akarnak üldözni otthonról. Csak arra nem gondolnak, hogy nincs hová mennem. Munkát nem találok, az egész városban csak egy gyár van ahol halálra dolgoztatják az embereket fillérekért, és oda is csak nagy ritkán van felvétel.

Ahhoz hogy költözni tudjak, munka is kellene.

Nem bírom már ezt a helyzetet sem lelkileg, sem fizikailag.

2010. ápr. 21. 13:20
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Nem kaptam még gyerekeket, pedig nagyon szeretnék már végre! 26/L
2010. ápr. 21. 15:52
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem. Azt hittem nagy karrierem lesz, egyedülálló nőként megteremtek majd mindent magamnak. Ehelyett a karrier is bejött, de lett egy csodás férjem (akit ismertem 14 éves korom óta, csak nem tudtam, hogy ő az ő) lányom, most várjuk a másodikat és közösen teremettünk meg mindent.

Rossz példa volt előttem, nem akartam olyan feleség és anya lenni mint az én anyám... eddig szerencsére nem is vagyok

28/N

2010. ápr. 21. 16:00
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul indult az életem, utána mégrosszabb lett. Majd volt egy átmeneti időszak, de most megint a lejtőn vagyok. Leginkább érzelmileg, és a pénz is egyre kevesebb. Csak egy átlagos életet akartam, de azt sem érdemlem ezek szerint.
2010. ápr. 21. 21:45
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen, de örülök, hogy így alakult. Imádom a férjemet és a lányomat, egészségesek vagyunk, vannak szüleim és testvéreim, van munkahelyem...

A pénzünk nagyon kevés, de akkor sem adnám már ezt az életet semmiért.

27/N

2010. ápr. 23. 16:12
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sőt! Munkámat szeretem ( bár nem vagyok túlfizetve), férjemet, gyerekemet imádom, jó helyen élek. Talán még egy gyerek jó lett volna...De összességében túlszárnyalta a valóság az elképzeléseimet:)

35/N

2010. ápr. 23. 16:49
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát az alapok már megvannak, de még van hova fejlődnünk. A férj és a gyerekek témakörben mindenem megvan, most még babázom, de jövő évtől belekezdek a karrier kérdésbe is. Akkor megyek vissza dolgozni, reméljük sikerül. A karrier meg úgyis hozza magával a pénzt, úgyhogy emiatt nem aggódom. Eddig minden a tervek szerint halad. 24/N
2010. ápr. 23. 17:10
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen és nem...

Magánéletben többet kaptam, mint amit vártam.

Van férjem, egy lányom (mindig is lányt szerettem volna), kutyám, macskám.

A vagyon terén lehetne jobb is, de úgy látom mások gyakran irigyelnek.

Mivel egyetemi diplomám van, azt hittem, hogy a sok tanulás megakadályozza, hogy a magánéletem rendeződjön.

A sok idétlen film meg a rokonok szinte ezt szugerálták belém.

Míg az egyetemre jártam a munkaerőpiac olyan szinten átalakult, hogy kénytelen voltam elhagyni az eredeti hivatásomat. Szóval a karrier nem jött össze. Most is jól keresek, de nagyon hiányzik az, amire készültem és amire az egész fiatalságom elment.

Szerintem a karriert nem fogja pótolni soha a magánélet.

Úgy érzem akkor lennék teljes ember, ha mindhárom számomra és talán sokak számára fontos dolog összejön.

2010. ápr. 23. 17:38
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

17:38

35 éves nő

2010. ápr. 23. 17:39
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Csodásan. Sose jutott eszembe, hogy egyszer ide jutok. 14 évesen nyugtatókra van szükségem. Mi lesz később??? Nem tudom, nem akarok mélyebbre jutni. Nem tudom, mit várok az élettől. Először is az kéne, hogy lelkileg rendbe jöjjek, mert jelenleg élni sincs kedvem. Kinek köszönhetem ezt? Anyámnak és az embereknek. Hát, így jártam...Ez a sorsom.
2010. ápr. 23. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!