Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet megérteni,...

Miért nem lehet megérteni, hogy nem szeretem, ha fotoznak? Es miért kell mindig piszkálni vele?

Figyelt kérdés

Bármilyen alkalom van, ahol fotózás van (esküvő,szülinap, kirándulás,stb...), akkor én ha lehet kihuzom magam a fotózás alól.

Erre mindig megkapom azt nagynenimtol es nagybatyamtol, hogy "majd nagyon bánni fogod!", "olyan szép vagy, miért nem lehet lefotózni??"

Es a hasonlók.

Meg a pofavagast, amikor épp készülne egy pillanatkép, én meg kiugrok a képből, mielőtt megcsinalnak.

A Facebook profil képeimen is hátulról/oldalról vagyok fotózva esetleg szemből, de akkor is eltakarom az arcomat.

Megmutattam nagybatyamnak a jelenlegi profilkepemet, erre akkor is kb beszólt, hogy jó-jó, de ha szembe fordulnek mennyivel jobb lenne es miert nem olyan a kép???

Nemrég volt a családban esküvő, akkor azért, hogy ne legyen nagy botrány beálltam arra a pár képre, de az esküvői fotók között gyorsan atlapozom, amelyiken rajta vagyok

Készült polariod kép is, azt megnéztem, kb elsírtam magam, hogy hogy nézek ki rajta... (Es nem a fotóssal volt a baj 😃 )

Es igen, később valóban kevés kép lesz rólam ennyi idősen, de az legyen az én bajom.

Miert kell mindig erőltetni ezt az egész fotózás dolgot?

Miert nem lehet megérteni, hogy én nem szeretem, amikor fotoznak??

Mással is volt mar ilyen?

Hogy magyarázzam el nekik, hogy nem szeretem megnezni a fotókat magamról?

Mert ha azt mondom, hogy nem tetszik a fotó, akkor rögtön mindenki rávágja, hogy de miert nem, milyen jó lett ez a kép.

Ja, persze....

Köszönöm annak, aki elolvasta, annak meg méginkább, aki válaszol is :)

2016. aug. 27. 08:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
Nincs ezzel semmi baj. Én sem szeretem és nem is bánom, hogy nincsenek képek. Már 60 éves vagyok és van pár kallódó igazolványképem. Egyáltalán nincs hiányérzetem. Sem az enyémet, sem másét nem kívánom nézegetni. Egyik barátom meg 5 percenként csinálja és gyűjti, nézi őket.
2016. aug. 27. 10:38
 12/23 anonim ***** válasza:
43%

Az a baj, hogy a fotók egy része nem rólad szól, hanem másokról. Ahogy írod is, azért álltál be a képhez, mert nem akartál botrányt. Amikor az esemény nem rólad szól, akkor pofátlanság erről pattogni. Ha rólad szól (pl szülinap), akkor lehet ilyen kívánságod, persze. Hogy megnézd a fotókat, arra senki nem kényszeríthet. Én nem is magyarázkodnék.

Legvégül pedig az első pár kommentet szeretném idézni: neked komoly önértékelési problémáid vannak, kérj segítséget, mert biztos vagyok benne, hogy ez nem csak a fotózáskor keseríti meg az életed. Kórosnak tűnik.

2016. aug. 27. 10:38
 13/23 anonim ***** válasza:
24%
Hidd el, én sem vagyok egy szépség mégis képes vagyok beállni családi fotókra. Ne azt várd hogy megértsenek hanem az önértékelésedet rakd rendbe.
2016. aug. 27. 10:39
 14/23 anonim ***** válasza:
51%

Sok önjelölt pszichológus előkapta az "önbecsülés" szót a farzsebéből, és marcangolják, mint a veszett ebek.

Normális dolog ez, kérdező. Egy csomó mindent szerethetsz és nem szerethetsz. Nem mindegyik rögtön pszichiátriai probléma. (Csak megjegyzem, ugyanazok mondják ezt, akik az öncsonkítóknak a "szedd össze/öld meg magad tanácsot adják.)

2016. aug. 27. 14:18
 15/23 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó: a komplexusaidat nem rajtunk kell kiélni. Te önjelölt atyaúristen...
2016. aug. 27. 20:33
 16/23 anonim ***** válasza:
23%
Újabb diagnózis, epekedve hallgatom a távterápiát.
2016. aug. 27. 20:34
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Mi pontosan a gondod?
2016. aug. 27. 20:40
 18/23 A kérdező kommentje:

esküvőn beálltam, de amikor csak szimplán elmegyünk kirándulni, akkor nem állok be

inkább megcsinálom én a képet

17. ez a kérdés nekem szól, vagy valamelyik kommentelőnek? :D

2016. aug. 27. 22:02
 19/23 A kérdező kommentje:
egyébként ugyanugy vagyok vele, mint pár válaszoló, hogy a tükörben nincs nagy bajom magammal és van pár kép, amire még azt mondom, hogy tetszik is magamról (2013-2015-ös képek), de azokat én csináltam.
2016. aug. 27. 22:41
 20/23 anonim válasza:
0%

Én is utálom, ha fényképezve vagyok, frászbúkon sincs egy képem sem. Élőben is okádékul nézek ki, képeken meg aztán főleg. Inkább valami olyat teszek ki profilképnek, ami megmutatja az érdeklődési körömet, aki ismer, ebből tudni fogja, hogy én vagyok az.

21/F

2016. okt. 9. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!