Mért van az, hogy a Szüleim nem igazán akarnak megérteni?
Egyre rosszabb a szüleimel a kapcsolatunk 18 vagyok jelenleg még velük élek viszont suliba járok mellette versenyszerűen focizok és minden féleképpen elakarnak kűldeni dolgozni,de a suli miatt és az edzések miatt nem tudok elmenni dolgozni,mert szinte minden nap edzésem van és hétvégén mecsem és a focit se igazán tudják ponzorálni.
Én megértem az ő problémájukat de ők mértnem értik meg az enyémet?
Miért is kéne nekik szponzorálni a felnőtt gyerekük hobbiját? Diákmunkára jelentkezz, nem hiszem el, hogy mindennap kötelező menned focizni, és hétvégén is szabad lehet az egyik nap.
18 éves elmúltál, állj a saját lábadra.
Egy 18 éves gyereknek még tanulnia kell,és szerencsére van igénye a sportra is.
Nem dolgozni küldeni!
Sajnos ezek megélhetési gyerekgyártók,akiknek addig jó a gyerek még kapnak utána támogatást.
Ha ezt egy szülőnek el kell magyarázni ott már baj van.
Arról meg nem a gyerek tehet,hogy felelőtlenül gyereket vállaltak.
Milyen dolog már az,hogy azt várják,hogy 18 éves legyen és ő is hozzájáruljon az ő tehetetlenségük miatt a költségekhez?
Van akit 25 éves koráig eltartanak,amíg tanul.
Persze nem mindenki ilyen szerencsés,de ember,18 éves az még le sem érettségizett.Hová akarják küldeni dolgozni?
Diákmunka?Abból max zsebpénze lesz,és ahogy kiveszem itt nem erről van szó,hanem arról,hogy adja haza a pénzt.
Az ilyen emberek remélem megfőnek a saját levükben.
18 éves még baromira nem felnőtt.
Nem tudom milyen emberek járnak ide.
De a rokontartás fogalmát biztos nem ismerik.
Az olyan szülőkkel,akik nem támogatják a gyerekeiket abban,hogy tanuljanak visszamenőleg az egész családi pótlékot visszafizettetném!
Kérdező!
Fogadjunk cigire és piára van pénz.
Eltaláltam?
Amúgy a történet világos.
A szülők elváltak.
A nevelő anya pedig munkára akarja fogni a 18 éves gyereket.
Talán előbb a gyereket jövőjére kellett volna gondolni,nem új nőt kellett volna keresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!