Elmondjam apámnak, hogy anyám más férfiakkal írogat?
Figyelt kérdés
Az üzenetei között olvastam olyat, hogy más férfiakkal írogat olyan dolgokról amiről nem kéne és találkozóról is írtak, szerintem komolyan gondolják mert mikor apám nincs itthon akkor webcamoznak is, beszéljek velük erről ? Először kinek szóljak ?2016. aug. 23. 19:58
11/15 anonim válasza:
nincs hozzá semmi közöd taknyos gyerek vagy a saját életeddel foglakoz
12/15 anonim válasza:
A válaszokból is látható, hogy a legtöbb nő félrekufircol, csak adja a szentet, amíg ki nem derül majd róla is.
Akkor meg majd úgyis a pasija tehet róla.
13/15 anonim válasza:
10es vagyok nemtudom mert pontoztatok le.. biztos vagyok benne h az anyja ha tudna h a lanya megcsalta a parjat, nem kopnè be...
14/15 anonim válasza:
Nem értem, miért lettem lepontozva!? Az igaz, hogy a kérdező édesanyja mocskos dolgokat művel, de akkor sem illik a levelezésébe beleolvasni. Én csak őszinte akartam lenni!!!
15/15 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes hogy ilyenkor anyuka "ártatlan áldozat", "szeretet hiánya van","sokat csalódott","férfi a hibás"
Ugyan ezt férfi csinálná akkor ........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!