Néha már úgy érzem, hogy nem birom tovább. Mit tehetnék?
Lassan 10 éve, hogy elváltak a szüleim, és anyukámnak azóta van egy élettársa, és született egy közös gyerekük is. Pillanatnyilag nem él itt velünk, de anyukámmal már beszéltek arról, hogy visszaköltözik.. legalábbis szerintem, ugyanis minden nap itt van nálunk, és már elég sokszor célozgatott is erre nekem. Mindketten nagyon jól tudják, hogy én ezt nem akarom. Sokszor volt már ilyen, hogy 1-2 napra/hétre elment innen, de aztán mindig visszajött. Nagyon sok szemétséget csinált már, és már gyakorlatilag az egész család anyu ellen van, amiért vissza akarja fogadni Őt. Eddig mindent megtudtam beszélni anyával, de úgytünik, ha Róla van szó, akkor hiába minden. Amikor erről beszélünk, mindig azt mondja, hogy igazam van, és látom is, hogy elgondolkodik azon, amit mondok, de aztán, amikor a pasi megjelenik, akkor meg, mintha kicserélték volna. Általában azzal jön, hogy "csak a pénz miatt" (merthogy ő egyedül nem keres annyit, amiből eltarthat minket), de én látom, hogy ez nem ígyvan, mármint, hogy nem ez az egyetlen ok! Így, hogy alkalmanként találkozunk, nincs Vele semmi bajom, de nem akarom, hogy itt éljen velünk! Mit tehetnék? Teljesen egyedül érzem magam. :(
17/L
Sajnos anyukádnak kell eldöntenie hogy mit akar. Persze hogy tudja hogy nem kéne, de szerelmes. Szerintem fogadd el a helyzetet, vágj hozzá jó képet, aztán majdcsak el tudsz menni otthonról. Ha nem szidod a pasit anyukádnak, akkor biztos hogy jó marad a kapcsolatod anyukáddal. Anyukád felnőtt nő, az ő felelőssége. Amíg téged nem ver, és nem lop tőled addig nem nagyon szólhatsz bele. Hidd el, te is fogsz még járni olyan hapsival, aki meg neki nem lesz szimpatikus, és ugyanúgy fogja osztani az észt akkor anyukád, és akkor meg te leszel vele ellenséges hogy miért szól bele, nem az ő dolga.
Ha a pasi később otthagyja, vagy csúnyán beszél vele, az anyád dolga, hogy miért hagyta. Nem a te dolgod. Maradj ki szerintem a kapcsolatukból. Nem láttam utalást arra, hogy a pasi veled bunkó lenne, vagy megverne vagy bármi ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!