Nem bírom tovább. Mégis mi a francot tehetnék?
Probálj meg szót érteni az anyukáddal!! Legyen Ő az utolsó remény!! Nagyon sajnállak!!
De lehet valamit nem csinálsz jól,vagy azért utálnak mert jó tanuló vagy (osztálytársak)
De hidd el hogy most rossz de jobb lesz!!
Nagy leszel és saját lábadra álsz
valami iránti függőség sajnos nem egy olyan dolog, amit csak úgy zsipsz-zsupsz kibeszélünk magunkból. ezt EGY ANYÁNAK egy magának kéne ésszel felérnie, hogy nem megoldás, de ha ő sem akarja, akkor az úgy nagyon nehéz. számtalan barátom családi kapcsolatait tette tönkre az alkohol és nem tudtak ellene semmit sem tenni. az én apám is ivott és néha még most is. sok sírás-rívás volt és eljutott a tudatáig, hogy nem csak magát teszi tönkre: minket is.
Azonban arra valóban kíváncsi lennék, hogy mégis milyen okból kifolyólag történtek a kérdezővel ezek a rossz dolgok? ok nélkül nem utálnak, nem bántanak sem otthon, sem máshol. előzménynek kellett lennie. ????
egyébként én is azt tanácsolnám, hogy ha lehet akkor költözzön el otthonról, de csak ha már tényleg nem tudta másképp megoldani ezt a problémát. meg kell próbálni, hátha! :)
Halottál már a könyvtárról?Ott több,mint négy könyv van...
Álmodozás helyett tanulj.Én se vennék fényképezőt a lányomnak,ha 16 évesen megbukik az elsős irodalomanyagból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!