Nem bírom tovább. Mégis mi a francot tehetnék?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Az egész családom utál...De kezdem az elején. 8 éves koromban meghalt az apám, és 15 éves koromra sikerült végleg feldolgoznom. Az általános iskola 8 éve alatt háromszor váltottam iskolát, mert valamilyen okból kifolyólag számkivetett voltam, utált minden osztálytársam. (mai napig nem bírok rájönni, mi a fenéért nem bírtak elviselni) Kilencedikes koromban magántanuló lettem, mert nem bírtam tovább, hogy megvertek, és megaláztak. A testvérem azóta értelmi fogyatékosként kezel. Az anyám szintén, és megmondta, nem hajlandó elindítani az úton. 16 éves vagyok, könyörgöm! Inkompetens vagyok, nem iratkozhatok ki-be egyik suliból a másikba. Mostanra úgy érzem, semmi sem állítana meg abban, hogy megvalósítsam az álmaimat, de nem tudom, honnan szerezhetnék támogatást. Fotózok, nincs fényképezőm, könyvb_zi vagyok, és nem kaphatok meg olyan könyveket, amik a szellemi fejlődésemet segítenék elő. Pedig összesen 4 könyv hiányzik a könyvtáramból. Anyám tegnap megtépett, mert 2 hónapja elveszítettem a szüzességemet, és amikor szerdán itt volt a barátom, akivel 10 hónapja járok, kiszakadt az óvszer. Nem tudom azt sem, hat-e egyáltalán a tabletta. Volt már öngyilkossági kísérletem is, többször elszöktem az itthoni állapotok miatt. Budapestre szeretnék suliba járni, de az anyám nem enged el, nem enged el erről a helyről, ahol életem legborzalmasabb éveit éltem át. Nem bírok itt maradni. Budapesten van egy rokonom, akitől mindent megkaphatnék, könyveket, fényképezőt, sulit...Mit tegyek?2010. aug. 7. 07:45
11/12 anonim válasza:
nem azért de én se örülnék ha a lányom orba szájba sexelne,és még a gumi is kiszakadna
12/12 anonim válasza:
Ha van rokonod Budapesten, aki támogat, menj el hozzá, vagy szóljál neki, hogy segítsen.
Ha segít zárd le a multat és ne törődj mással csak a saját jövőddel.
Válassz olyan foglalkozást, amiből önállóan is fenn tudod tartani magadat. Ne légy öngyilkos! Még jót is hozhat a jövő! A sors kiszámíthatatlan. Sok függ attól, hgoy milyen környezetben vagy, lehet, hogy jól kötsz házasságot és elfelejthetsz mindent ami rossz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!