Harag egy anyával. Más is van így?
Sajnos nagyon sokat veszekszünk anyámmal. Már nem lakom vele (szerencsére), ez is egy balhé miatt van. Ma is nagyot csalódtam benne. Rendszeresen hazudik nekem, nem veszi figyelembe a kéréseimet. Nagyon el vagyok keseredve, mert bár szeretnem kellene, sokszor haragot érzek iránta. Sokszor sírok miatta.
Gyerekkoromban sok sérelmet elszenvedtem miatta.
Sokszor kér bocsánatot, de már nagyon unom, mert ugysem változik meg. Mit tudnék tenni? Szakítsam meg a kapcsolatot, vagy folytatódjon ez a huzavona? 23/L
én sem szakítanám meg a kapcsolatot az anyámmal. Anya tényleg csak egy van. Inkább nyissatok ki egy üveg bor és beszéljétek meg a dolgokat. Mond el ŐSZINTÉN, hogy mi a gond, ő hogy látja a dolgot, Te hogy látod, hogyan szeretnéd, hogy lenne, ő hogy szeretné.
Lehet Te is hibás vagy a dologban és nem csak ő.
Én az őszinte beszélgetésben hiszek!
Persze ez nem mindig könnyű.
Anya csak egy van... Jó duma... Nektek biztos nem olyan, mint a kérdezőnek!
Én bizony megszakítanám vel a kapcsolatot, akkor fogja megtudni, mit veszít a viselkedésével.
Később lehet, hogy kibékülnék majd vele, akkor már tudni fogja, mihez tartsa magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!