Ti adnátok pénzt a sógornőtöknek ezután?
Két gyerekük van, 1 és 4 évesek. A férjét fél éve kirúgták, ő gyes-en van.
Én bankban dolgozok, most épp keresünk adminisztrátort. Nem valami húde munka, de mégis valami. Ő ezt visszautasította, mert akkor mi lesz a gyerekekkel, ő "nem olyan" anya és feleség aki így kiszúr a családjával.
Most viszont pénzt kérnek, hogy ki tudják fizetni a számlákat.
Ti adnátok nekik?
Nem adnék neki egy fillért sem.
Egy anyagi gondokkal küzdő kiccsaládnak nem szabad pénzt adni, mert azzal csak konzerválod a sz*r helyzetüket.
Te igazi, hosszú távú segítséget, perspektívát, kiutat ajánlottál, de visszautasították.
Nincs ezzel semmi baj, akkor oldják meg az életüket önállóan.
Én megmondanám neki, hogy szép gondolat, hogy ő otthon akar maradni a gyerekekkel, de vannak olyan körülmények, amikor akkor jobb anya, ha nem hagyja a gyerekeit éhen dögleni. Amúgy meg a férjének sem szakad le a kukija, ha neki kell ellátnia legalább addig a háztartást. Vagy akkor menjen ő arra a munkára, ha a nőci annyira otthon akar maradni.
Én nem adnék. Jó lecke ez sztem nekik, bár aki ilyen pofátlan, biztos úgy csűri-csavarja a szót, hogy a vége az lesz, hogy még a helyi busz sofőrjének is nagyobb a felelőssége a pénztelenségben, mint neki.
Hol lenne az állás? Aktuális még? :D
Biztos nem adnék.
1 éves gyereket nem olyan könyű elhelyezni
az apuka mit csinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!