12 évesen el lehet költözni othhonról?!
Utálok itt lakni, apa egyfolytában azt a hülye klarinétját csinálja, egyfolytában klarinétozik, gyűlölöm a zenét, de ezt főleg, ezt már nem bírom!! Tesóm is iszonyat hülye és elvielhetetlen!!!! Anya is csak ordibál velem, pénzünk is alig van, klarinétra persze milliókat bírnak kifizetni! El lehet 12 évesen költözni otthonról? Mert ezt már tényleg nem bírom!!!! És valahogy pénzt szerezni tudnék? (lovat szeretnék venni, sose gyűlne rá össze, de azért hátha...)
Már ott tartok, hogy utálok otthon lenni és legszívesebben egész nap a lovardában lennék... Bocsi a csúnya szavak miatt csak már nagyon ideges vagyok emiatt..
Mégis hova mennél? Honnan szereznél pénzt?
Ha zavar a zene akkor használj füldugót.
Vagy menj sétálni egyet.
12 évesen nem mehetsz sehova a szüleid engedélye nélkül
Csak megjegyzem neked, hogy én 12 évesen boldog lettem volna ha az apám klarinétozott volna. De az én apám minden nap a sárga földig leitta magát, és agresszív módon viselkedett. Ha olyanja volt, úgy megvert minket, hogy már nem tudtuk kinek a vére folyt a szőnyegre, az enyém vagy a tesómé. Este rettegve feküdtünk az ágyban és a tesómmal felváltva aludtunk, hogy figyeljük mikor akar bejönni, hogy az ágyunkba feküdjön, mondván egy kis simogatás minden gyereknek kell...
Szóval ne panaszkodj.
Nézz körül a rokonaid között, hogy melyikük fogadna be. (Lehet, hogy egy hét múlva már haza fogsz menekülni, mert meg fogod látni, hogy más családokban sem fenékig tejfel az élet, és cserébe azért, hogy lovardába járhatsz, meg egyáltalán iskolába, meg kapsz kosztot, kvártélyt, valamit le is kéne tenned az asztalra, pl. házimunka címszó alatt.)
Pénzt szerezni úgy fogsz tudni, ha kijárod az iskolát, aztán továbbtanulsz, aztán lehetőleg még tovább, és szerzel valami állást. Addig türelem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!