A páromnak már van 2 gyereke. Mit tegyek?
Első körben a pároddal beszélj.
Ez így nem normális. Főzz rájuk, mosd a cuccokat, pakolj utánuk, de nem szólhatsz rájuk!? Most akkor együtt nevelitek őket, és a te szavad is számít? Vagy ő neveli őket, de akkor ő fog főzni és mosni is rájuk.
Nem csicska vagy és házicseléd.
Tiszteletet is elvársz. Márpedig ha fogdos, akkor nem tisztel. Sőt!
Ha nem lesz változás, akkor lépj le. De tedd egyértelművé a pasinak, hogy itt ő a ludas. Nem a gyerekekkel van gondod (úgy általában), hanem azzal, hogy nem tekint téged egyenrangú társnak.
Bár nekem is ilyen apám lenne,aki engem jobban szeretne,mint a nőjét.Illetve bár az én apámnak is ilyen barátnő jutott volna,aki főzne,mosna rám,pakolna utánam és nem lenne 2 gyereke.Figyelj,ha én lennék az a 2 gyerek,akkor megbecsülnélek,de,akkor is nagyon boldog lennék,ha apámnak számítanék.
Ok,én làny vagyok,de akkor is.
Én ,,csak" 1 gyereket kaptam a férjemtől, aki az előző házasságából van. Kezdetektől vele van, én 3 hónap után költöztem ide, hogy könnyebben tudjuk a gyereket rendezni. Igaz, én 3 éves gyereket kaptam, de nagyon el volt kényeztetve. 1 évig csak csendes megfigyelő voltam, aztán közöltem a férjemmel, hogy mivel én látom el a gyereket, így a nevelésbe is bele szeretnék szólni, ha már sajátomként tekintek rá. Lassan 7. éve vagyok velük. Így is nehéz a gyerekkel, mert az első 4 évében nem ismerte a nem szót.
Vagy tényleg egy család lesztek, vagy a párodat is viselje meg a szakítsotok és éljen együtt a 2 elkényeztetett gyerekkel. Attól, hogy a szülők elváltak, még nem kell kinyalni a gyerekek popsiját, főleg ebben a korban.
Üljetek le, beszéljétek meg, ki mit vár ettől a kapcsolattól.
Mindig a "válás megviselte a gyerekeket" frázis mögé bújni... BIztos így van, nem tudom, de azt igen, hogy ha így nőnek fel, akkor a majdani feleségüknek is ezt fogják mondani?? A 11 éves meg majd 5 év múlva utánad fog kujtorogni, akkor is Te leszel a hibás?
Nem éri meg ez a kapcsolat, ha Apuka még arra sem hajlandó, hogy normális indokot adjon a gyerekek viselkedésére. Esetleg egy időre lépj le, de nem úgy, hogy mindenképpen visszamész. Akkor megtudják, hogy milyen nekik együtt hárman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!