Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a szerető a hibás?

Miért mindig a szerető a hibás?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy ha ilyen témáról esik szó itt, akkor a legtöbben rögtön a szeretőt támadják. Nem azt mondom, hogy erkölcsös amit adott esetben csinál, de mégis neki mi köze lenne a feleséghez? és megromlott kapcsolathoz? mindenki arról is, hogy elszakítja a férjet a családtól..de régen rossz, ha ellehet vagy egyáltalán erre alkalmat ad.
2010. ápr. 18. 16:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
57%
Szia! Én veled értek egyet, nem a szerető a hibás, neki nincs kivel elszámolnia, mit érdekli hogy a férfi mit csinál? Az az ő lelkiismerete, ő csalja a családját, nem a szerető. Az persze más felállás, ha a szerető is családos ember, de szerintem az a fél tehet a dologról, aki megcsalja a másikat,nem az, akivel.
2010. ápr. 18. 17:23
 12/27 anonim ***** válasza:
83%

A válasz egyszerű, kedves kérdező. Mindig a nőt qrvázzák le. Ha ő a szerető, azért. Ha ő az, aki megcsalja a férjét, azért. A férfiakat meg mindig sajnálgatják, hogy jajj, nem kapott elég szeretetet, figyelmet, sokat dolgozik, unatkozik a kapcsolatban, szerelmes, blablabla. Miért a nő nem lehet szerelmes? Nem dolgozhat sokat? Nem unatkozhat? Nem lehet elege? Nem vágyhat újdonságra? Csak a férfi?

Inkább egy olyan kérdést tegyél fel kérdező, hogy miért mindig a nőket qrvázzák le. És az a legnagyobb röhej, hogy nem a férfiak qrvázzák le a nőket általában, hanem a nők egymást, és ezáltal saját magukat. Csak akkora gyökerek, hogy még észre sem veszik, hogy ezzel saját maguknak - az egész női nem megítélésének - is ártanak. Nem véletlen, hogy patriarchális társadalom alakult ki. Amúgy én is nő vagyok, de a nők nagy része elviselhetetlen, csak qrvázni tudják egymást egészen addig, amíg ők maguk is nem kerülnek ugyanolyan helyzetbe. De persze akkor is a másik a qrva, ő a tökéletes, és a legtöbb akkora ostoba, hogy észre sem veszi magát. Kész röhej.

2010. ápr. 18. 17:24
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy akkor most hagyjuk a szeretőt: egy férfit mi gátol meg abban,hogy véget vessen egy kapcsolatnak (tegyük fel nős),elváljon? Ha ennyire nem képes,akkor biztos baromi fontos neki a szeretője.. Erre én uyganugy irhatnám,hogy ti mentek szembe a forgalommal,nem a többiek. Persze kifogásokban senkinek nincs hiánya
2010. ápr. 18. 17:24
 14/27 A kérdező kommentje:

utolsó..ha elhagyja a családját, akkor is a szerető a hibás:) ha nem, akkor is..

a kérdés inkább az, hogy miért nem válik el, szakítja meg a kapcsolatás, még a megcsalás előtt.. legyen az nő vagy férfi..

2010. ápr. 18. 17:42
 15/27 anonim ***** válasza:
61%
Hát igen,én is épp ezen gondolkodtam valamelyik nap,Én is szerető vagyok általában,valahogy mindig családos emberek kerültek képbe.nagyon sok olyan pasit ismerek akit elenged otthonrol a felesége egész hétre "munka" cimszóval,feljön pestre és azt csinál amit akar,és utana hazamegy mintha misem történt volna,anyuka meg bevesz mindent otthon,meg elfoglalt a gyerekek miatt.
2010. ápr. 18. 17:42
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy félreérthetően irtam,de ugyanezt akartam modnani én is.. és már le is irtam egyszer,hogy miért nem lehet először válni,szakitani, utána uj kapacsolatot kezdeni
2010. ápr. 18. 17:43
 17/27 anonim ***** válasza:
27%
17:15-es nem irnám,hogy harmadik az az aki otthon neveli a gyerekét,főz,mos,takarit a férjére miközben az mással érzi jól magát.egy szeretői kapcsolat szexről szól!amiben a szerető az első,mivel az otthonit már unja.
2010. ápr. 18. 17:45
 18/27 anonim ***** válasza:
77%
Régen rossz, ha a szeretőt hibáztatják. A kifelé kacsintgató férjre kellene jobban odafigyelni. Szóba nem állnék a szeretővel. Mindent a párommal beszélnék meg, ha menteni akarnám a menthetőt.
2010. ápr. 18. 17:48
 19/27 anonim ***** válasza:
50%
Az utolsónak plusz 1 :)
2010. ápr. 18. 17:50
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
1x voltam szeretö.Mikor megtudtam h az vagyok halálosan szerelmes voltam és nem tudtam mit tegyek.Döntés elé állítottam mivel állítólag engem szeretett.Kért 1 kis idöt.Mivel én nagyon szerettem adtam neki.Mikor aztán terhes lettem kérte vettesem el és én akkor tudtam h nem engem választott.Nagyon jó volt vele olyan helyekre jutottam el ahova se elötte se utána pedig nem volt gazdag.Ma már bánom h így történtek a dolgok.Az a baba nem született meg.És mikor otthon kiderültek a dolgok persze én voltam a hibás pedig én csak szerelmes voltam.Én vesztettem a legtöbbet a szerelmet a gyereket.Ő pedig azóta is boldogan él a 2 gyerekkel és a feleséggel.Azóta én is boldog kapcsolatban élek és van 1 kislányom.Soha többé nem kezdenék családos emberrel v ha késöbb derülne ki elhajtanám.Soha nem csalnám meg a párom.Szóval sztem nem mindig a szeretö a hibás.Lehet h az a nö is csak szerelmes vagy egyszerüen csak naiv mint amilyen én voltam.
2010. ápr. 18. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!