Egyetemre megyek, párom aggódik, családom húzza a száját az ötletemért, jó ez a kigondolás?
Egyetemre megyek 2 éves képzésre szeptembertől. Kollégiummal kezdenék, de párom külföldi és beköltözne Mao-ra. Felajánlottam az albérletet, hogy próbáljuk meg. Nővéremék tiltakoznak, mivel még nem is dolgozok. Hogyha párom rendes állásba dolgozna, én elmennék emellett diákmunkára is. Ennyire lehetetlen lenne?
Ráadásul hogyha sikerül minden -nagyon remélem - akkor utána talán Németországba is mehetnénk rokonokhoz.
Kicsit szarl esik ez a lelkileg nem támogatottság, mert én nagyon szeretném támogatni a páromat, meg magamat is ebben.
20l
Hova mész egyetemre? Mert ha Pestre, akkor megértem hogy húzzák a szájukat, mivel nem olcsó egy albérlet. Mennyi ideje vagy együtt a pároddal?
Egyébként elhiszem hogy szívesen mennél diákmunkára, de ha nem lesz időd? Nekem az órarendem nem engedte, csütörtökön kívűl minden nap 6ig voltam..
Nem említettem egy szóval sem, hogy PÉNZBEN támogatnának, hanem lelki támogatottságot írtam. Én saját magam akarom megkeresni a pénzt, és van félretett pénzem is.
Igen, foszk képzés amire járni fogok.
Az ő rokonjai ajánlgatták, hogy menjen dolgozni mert van munka, de én mondtam, hogy várjon vele. Folyékonyan beszél a párom magyarul, ezzel sincs gond.
Csak az ötlet nem tetszik a családnak... :)
Szerintem csupan nem akar elengedi az anyukad -a noveredet nem ertem, talan feltekeny lehet, vagy alabecsul...?
De az otlet jo, viszont nemetorszagi tovabbtanulason nem gondolkodtatok, meg? Megis csak egy nagy elmeny lehetne a szamodra, plusz az oktatas is jobb (ha csak angolul tudsz, angol suliba is mehetsz).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!