Mit szólnátok, ha kiderülne egy barátotokról, hogy homoszexuális?
Hát gondolom meglepődnék, még akkor is, ha valamennyire már sejtettem volna, de azért egy ilyen bejelentés mindig meglepő kicsit. Eltelne egy kis idő, mire megszoknám a helyzetet. Ezt úgy értem, hogy pl. amikor az unokatesóm megmondta, hogy meleg, akkor nekem kellett egy-két hét hozzá, hogy megszokjam, hogy ha én megnézek egy helyes pasit, akkor a szeme sarkából valószínűleg ő is megnézi, meg ilyenek :)
De különben nem állnék hozzá negatívan egyáltalán, több meleg ismerősöm is van (csak őket már eleve úgy ismertem meg hogy ennek tudatában voltam, leszámítva unokatesómat), és kivétel nélkül olyan emberek, akikkel jól ki lehet jönni (mármint az én ismerőseim), bár valószínűleg azért is, mert én lány vagyok, és azt szokták mondani, hogy a nők és a melegek rendszerint jól kijönnek egymással.
Mit szólnék?
Hát meglepődnék. Aztán meg örülnék, hogy megtisztelt a bizalmával! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!