Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha kiderülne...

Mit szólnátok, ha kiderülne egy barátotokról, hogy homoszexuális?

Figyelt kérdés
Ma vallotta be nekünk, hogy homoszexuális. Pár éve ismerem, sűrűn buliztunk együtt. Mindig is gondoltam erre, de ma ledöbbentem kicsit amikor elmondta. Ti hogy kezelnétek ezt a szitut?
2010. ápr. 17. 20:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Hát gondolom meglepődnék, még akkor is, ha valamennyire már sejtettem volna, de azért egy ilyen bejelentés mindig meglepő kicsit. Eltelne egy kis idő, mire megszoknám a helyzetet. Ezt úgy értem, hogy pl. amikor az unokatesóm megmondta, hogy meleg, akkor nekem kellett egy-két hét hozzá, hogy megszokjam, hogy ha én megnézek egy helyes pasit, akkor a szeme sarkából valószínűleg ő is megnézi, meg ilyenek :)

De különben nem állnék hozzá negatívan egyáltalán, több meleg ismerősöm is van (csak őket már eleve úgy ismertem meg hogy ennek tudatában voltam, leszámítva unokatesómat), és kivétel nélkül olyan emberek, akikkel jól ki lehet jönni (mármint az én ismerőseim), bár valószínűleg azért is, mert én lány vagyok, és azt szokták mondani, hogy a nők és a melegek rendszerint jól kijönnek egymással.

2010. ápr. 17. 21:44
 22/26 anonim ***** válasza:
"Honnan tudta, mikortól, mit szóltak a szülei?Van e valakije?" -ezeket szerintem szívesen elmondja.
2010. ápr. 17. 22:06
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Mit szólnék?

Hát meglepődnék. Aztán meg örülnék, hogy megtisztelt a bizalmával! :D

2010. ápr. 18. 00:01
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezd nyugodtan tole a kerdeseidet, ha a baratod, nem fogja banni, sot. Egyebkent ugyanugy bannek vele, mint eddig.
2010. ápr. 18. 00:45
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyes hetero férfiak, azt hiszik hogy akkora kanok, hogy minden meleg az ö sejhajukat akarja, aki ettôl nem lesz baratja valakinek, az sose volt az. én mindig elmondom hogy meleg vagyok, ha haverkodik vki, mert nem fogok hazudni az életemrôl a baràtaimnak. Eddig nem volt gàz.
2011. szept. 3. 20:58
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Minden csoda hàrom napig tart.
2011. szept. 3. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!