Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha kiderülne...

Mit szólnátok, ha kiderülne egy barátotokról, hogy homoszexuális?

Figyelt kérdés
Ma vallotta be nekünk, hogy homoszexuális. Pár éve ismerem, sűrűn buliztunk együtt. Mindig is gondoltam erre, de ma ledöbbentem kicsit amikor elmondta. Ti hogy kezelnétek ezt a szitut?
2010. ápr. 17. 20:23
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%

Ezen a szitun nincs mit kezelni. Meleg. Ennyi. Valószínűleg eddig nem azért barátkoztál vele, mert heteronak hitted.

Amúgy meg szerintem neki nagyobb dolog volt elmondani, mint neked megtudni.

2010. ápr. 17. 20:29
 2/26 anonim ***** válasza:
92%
Sehogy. Őszintén szólva a halált sem érdekli, hogy fiúkkal vagy lányokkal van-e kapcsolata.
2010. ápr. 17. 20:29
 3/26 anonim ***** válasza:
74%
attól még a barátod marad,ha pedig emiatt elítéled,akkor nagy s*gg vagy.
2010. ápr. 17. 20:30
 4/26 anonim ***** válasza:
92%

Biztosítanám az elfogadásomról, és arról, hogy a barátságunkat ez nem érinti. De lehet, ezt szavakba sem önteném, egyszerűen csak ugyanúgy viselkednék vele, mint eddig, természetesen.

De ha nekem ez szokatlan lenne - úgy érzem a kérdésből, hogy Neked az! -, ha rossz érzéseim lennének a dologgal kapcsolatban, akkor azt inkább megosztanám vele - kulturáltan! Ha lennének kérdéseim, feltenném - nem növelném magamban a feszültséget.

Semmiképp nem próbálnám lebeszélni a homoszexualitásról, mert az nem így működik, és rosszul esne neki.

5/26 anonim ***** válasza:
93%
nekem is van egy ismim, aki meleg. Mondjuk én lány vagyok így könyebben elfogadom, mint az ő haverjai. Őket egy kcisit meglepte, de ugyanúgy buliznak együtt. Szoktam poénkodni is, mert midnig kérdezgetik, h közülük ki a legjobb pasi szerinte:P Ő meg elmondja:D
 6/26 anonim ***** válasza:
95%
Mivel a barátodról van szó meg amúgy gondoltál már rá akkor mi itt a kérdés?A barátod még így is nem?Megbízik bennetek mert elmondta!:)
2010. ápr. 17. 20:32
 7/26 anonim válasza:
94%
homoszexuális, na és? a személyisége ugyanaz maradt, legfeljebb most már tudod róla, hogy mennyire bízik benned/bennetek, mert nem kevés bizalom kell egy coming out-hoz.
 8/26 anonim ***** válasza:
16%
Én jól pofánverném. És kerülném nehogy rámgizduljon.
 9/26 A kérdező kommentje:

Persze. Minden tiszteletem az övé, amiért kiállt elénk és elmondta.

Csak most találkoztam először ezzel és furcsa...

2010. ápr. 17. 20:33
 10/26 anonim ***** válasza:
30%
Kicsit melegem lenne.
2010. ápr. 17. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!