Mit szólnátok, ha kiderülne egy barátotokról, hogy homoszexuális?
Zárva a CBA:)
Köszi a válaszokat, én is hasonlóan érzek. Ami kérdés meg felmerült bennem majd megbeszéljük négy szem közt. Kicsit furi lesz eleinte, de majd megszokjuk hogy más.
Sehogy nem kell viszonyulni!
Ugyanúgy marad a barátod és kész!
Remélem ez nem teszi tönkre a barátságot!
Sztem nincs ezen mit megbeszélni, a szexuális identitás magánügy..
Nyilván nem ítéled el azokat akik bal kézzel írnak csakmert te jobbkezes vagy.
Ezt sincs miért elitélni, és kezelni sem kell..
Tartsa mindenki tiszteletben a másikat és kész..
Nekem van egy barátnőm (az egyik legjobb), akiről amikor először megismertem, még nem tudtam, hogy mi a helyzet, de megfordult a fejemben. Nagyon jóban voltunk, egyszer rossz passzban voltam, összejöttek a dolgaim és elsírtam magam előtte, ő meg elkezdett simogatni és meg akart csókolni. Akkor mondtam neki, hogy ezt ne, ez nem az én műfajom. Nagyon kínosan érezte magát, később elmondta, hogy ne haragudjak, csak nagyon tetszem neki és hogy leszbikus. Tudta, hogy én nem vagyok "olyan", el is fogadja, én is őt, azóta minden rendben, közel állunk egymáshoz..persze barátilag. Ettől nem változik semmi, csodálatos ember.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!