Mit tehetnék? Hogyan segíthetnék?
Szia! Próbáltatok már valamilyen friss levegős hobbit? Csináljátok családdal együtt, akkor neki is mennie kell. Mondjuk menjetek el horgászni, eleinte duzzogni fog, de aztán ha rájön, hogy mindenki leszarja a duzzogását és jól érzi magát, akkor majd ő is elkezdi szórakoztatni magát. Vagy egyszerűen vezessetek be határt, hogy ettől eddig lehet gépezni, bár az első sokkalta humánusabb módszer, de körülményesebb is.
Vagy járjatok el együtt konditerembe, én is nő vagyok és én is szeretem a konditermet. 14 évesen már szeretnek sportolni és odafigyelni a kinézetükre a fiúk is, vagy úszni. Ezek bejöhetnek próbáljátok ki :)
De ő tényleg nem olyan, mint bárki más az ő korában. Csak a számítógépezésben hasonlít a többiekhez.
Tavaly nyáron elmentünk Szilvásváradra, ott volt a legjobb barátja is, és ott is rákezdték, hogy már csak a számítógép hiányzik. Amikor másodjára mentünk, ő nem is jött már épp emiatt.
Én meg inkább mindig mennék valahová. Tök jó dolgokat szeretek, de őt nem érdekli, pedig jöhetne velünk, amikor például autóversenyre megyünk. Vagy például amikor tavaly felmentünk a hegyre, ő kifogásokat talált ki, hogy jöjjünk vissza. Szóval semmi nem segít...
Hát a kutya előbb vinné el őt sétálni, mint fordítva :D
Máskor úgy volt, hogy napi 1-2 óra mindenkinek, és akkor be is tartottuk, de nem tudom hogy, így neki ez egyre jobban eltolódott. Anya már mondta, hogy nem ülhet oda meg ilyenek, de ő akkor is bekapcsolja (egyszer össze is verekedtem vele emiatt). Bár anya sem foglalkozik azzal túl sokat, hogy be van-e kapcsolva vagy nem. Pedig ő is szeretné, ha nem ülne annyit előtte. De hogy még reggel 7:45kor meg 22 óra után is ezt csinálja, és nem hagyja az embert pihenni... ez már több mint függőség szerintem.
Na ezt is próbáltam már. Kihúztam és átvittem a szobámba a vezetéket és kulcsra is zártam az ajtót, de bemászott az ablakon érte.... :S
Én 18, a nővérem 22.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!