Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék, hogyan segíthetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogyan segíthetnék neki?!

Figyelt kérdés

Haverom,akit nemrég óta ismerek,(nagyjából fél éve.)képtelen magának csajt szerezni,és,már komolyan engem bosszant,hogy ennyire, tehetetlen, tutyi-mutyi!168 cm magas súlya,pedig 96 kg.(van rajt elég sok súlyfelesleg).Épp a kövérsége,miatt nincs önbizalma és ezt ő is tudja,de mégse tesz semmit,hogy lefogyjon.állandóan hitegeti magát,hogy majd erre meg, arra az időpontra lefogy,mintha nem is a jelenbe élne,szerintem a jövőnek él!(azt,hiszi,majd magától egyszer csak eltűnik:D)Hónapokkal,ezelőtt is mondta,hogy majd nézzem meg május végén milyen jól fog kinézni!Természetesen egy grammot nem fogyott, sőt a hasa már az elhízástól ,annyira narancsbörös,hogy tisztára olyan, mintha műtéti hegek lenének(ez sem,érdekli,azt mondta,majd eltűnik,de felvílágosítottam,hogy nemfog)Nem volt,még egyetlen barátnője sem,amiből adódik,hogy még szúz 22 évesen!

Rossz nézni,amit csinál,ahogy vágyakozik már egy lány után,de nagyon szerencsétlen.Sajnálom,de én még se szerezhetek helyette! Hasznos tippeket várok,hogyan tudnám jobb belátásra bírni,mert ilyen súllyal nemfog magának párt találni,főleg,hogy nem a saját súlycsoportjában nézeget!

2009. jún. 14. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem sehogy. ha akart volna tenni valamit már tett volna :S szerintem ezt mondd el neki is hogy tennie kell valamit, mást nem tehetsz. te is mondtad, nem szerezhetsz helyette csajokat és le se fogyhatsz...
2009. jún. 14. 18:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Kísérd el egy konditerembe, ahol esetleg segítenek neki, hogy milyen edzésterv lenne jó neki. Vagy ha Te is szívesen beszállnál találjatok valami olyan sportot amit mindketten szívesen csinálnátok. Együtt biztos neki is szórakoztatóbb lenne. A mozgás öröméért jobb szerintem mozogni, mint a fogyásért.

Ezen kívül, persze az is jó lenne, ha máshogy étkezne. Gondolom nem a megfelelő módon étkezik..

De ha semmikép nem akar fogyni ne erőltesd. Akkor az önbizalmát próbáld meg növelni. Más túlsúlyos fiúnak is van barátnője.

2009. jún. 14. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!