Hogy értessem meg velük h ebbe nincs semmi rossz?
Ha lány vagy: gyere hozzám :)
komolyan:
Hát érvelj nekik ezzel amit írtál, hogy ezt is meg kell tanulni. Ne hagyd magad! Szerintem jól teszed, hogy ilyeneket csinálsz!
CSinálj olyan finomságokat, különlegességeket amik nincsennek otthon. Ha szeretik a hasukat legközelebb már várni fogják!
Arra nem gondoltál, h nem bírják a kosztot. Meg h rózsszínre mosod apád összes ingét?
egyéként ezért találták ki a pizzarendelést. Majd ha egyedül leszel legalább senkinek nem rontod el a vacsiját...
Szerintem becsülendő, hogy így küzdesz azért, hogy ezeket a dolgokat megtanuld. Nagyon sok lány úgy kerül ki a családi fészekből, hogy gyakorlatilag teljesen önállótlan. Persze ő azt hiszi, hogy felnőtt mert nem otthon lakik, de mosni, takarítani nem tud, a főzést pedig már meg sem említem.
20 éves lány vagyok, de én is elszégyenlem magam, hogy mennyi mindent nem tudok amit ilyen idősen az én szüleim már régen tudtak és csináltak.
És igenis ne akkor kelljen megtanulni, mikor már élesben megy a dolog, hanem még otthon lessük el anyukáktól a praktikákat. Ne szakácskönyvből tanuljunk főzni, ha anya főztjén nevelkedtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!