Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek, titeket zavarna a...

Feleségek, titeket zavarna a férjetek elmenne egy legénybúcsúba?

Figyelt kérdés
2016. júl. 27. 08:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%

Nem. Ismerem őt, és bízom benne annyira, hogy ha a buli valami kuplerájban lenne, és az lenne a program, hogy minél több hivatásost tapizzanak és fektessenek meg, akkor ő maga nem akarna menni.

Egy pizzázás a haverokkal meg tényleg semmi extra, megmondanám, hogy érezzék jól magukat, és ennyi.

(Nyilván más a helyzet olyan esetben, amit az egyik válaszoló is írt, ha mondjuk bármelyik pillanatban szülhetek, épp olyan betegségem van vagy nekem, vagy a gyereknek, aminél szükség lenne rá, stb, de ilyen esetben úgyse akarna itthagyni)

2016. júl. 27. 09:41
 12/20 anonim ***** válasza:
55%
Nem, de nem is értem miért kéne, hogy zavarjon.
2016. júl. 27. 10:04
 13/20 anonim ***** válasza:
49%

Nem, mert tudom, hogy megbíhatok benne, és csak addig venne részt benne, amíg az a jóízlés hazárát nem súrolja.

De te azt írod, pizzázóban tartaná. Tehát itt arról van szó, hogy a haverok dumálnak egy nagyot esküvő előtt.

2016. júl. 27. 10:12
 14/20 anonim ***** válasza:
33%
Engem sem. Egy buliba megy. Most szerintem mindegy minek hívjuk. A héten is ment volna, de dolgozik, hétköznap nem tud menni, ráadásul most a lába is eltört :( Inkább a buliban lenne :(
2016. júl. 27. 11:00
 15/20 anonim ***** válasza:
36%

én pont a héten voltam lánybúcsún. és még a hónapban megyek egyre.

van komoly kapcsolatom, de nem hiszem,hogy ez bármit is befolyásolna. értelemszerűen nem azért megy az ember lány/legénybúcsúba,hogy megcsalja a párját.

amin most voltam,ott minden leányzónak volt párja. kicsit nevetségesnek tartottam volna,hogy valaki azért nem jön, mert nem engedi a párja.. fordított esetben is.

hadd menjen. ha szeret és hűséges,akkor úgysem csinál semmit. ha nem,akkor meg akkor csal meg amikor akar,nem kell hozzá legénybúcsú.

2016. júl. 27. 11:26
 16/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Nyilván könnyebb nekem, mert nem "folyik a pia és mindenki lefekszik a sztriptíztáncossal" szintű bulikat szervező barátaink vannak.:)
2016. júl. 27. 11:37
 17/20 anonim válasza:
70%
Igaz nem vagyok férjnél, de 3 éve élek kapcsolatban. Engem egyáltalán nem zavarna.
2016. júl. 27. 14:45
 18/20 anonim ***** válasza:
48%
Nem zavarna engem sem, jó szórakozást kívánnék és ennyi. Miért is zavarna, ha egyszer megbízom benne?
2016. júl. 27. 14:50
 19/20 anonim válasza:
11%
Nem. Ha téged zavar akkor börtönben tartod a férjed, szegény. De boltba azért lemehet egyedül ugye?
2016. aug. 2. 22:36
 20/20 anonim válasza:

Attól függ, mit jelent ez pontosan...

Ha nincs benne erotika, meztelen nők, csak iszogatás, beszélgetés, kikapcsolódás, tánc, akkor nyugodtan!

De ha meztelen csajokat bámulna, esetleg tapizna, az nagyon megalázó lenne, ilyet viszont nem is tenne...

2019. szept. 7. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!