Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha a baràt...

Mit tennétek ha a baràtotok egy internetes tàrskeresö oldalon regisztràlnà magàt?

Figyelt kérdés

Nem tudom,hogy ö az,mert a fénykép nem làthato..de minden adat egyezik...99%-ig biztos vagyok,hogy ö az..

Segitség!!!

Megcsal? Flörtöl?

2010. ápr. 16. 21:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
És akkor mi van, ha mégsem a barátod az, akiröl azt gondolod, viszont utána Ö (mármint a barátod) jön rá, hogy TE reigsztráltál egy ilyen oldalon?
2010. ápr. 16. 21:49
 12/19 A kérdező kommentje:
1 éve vagyunk együtt juliusban akarunk összeköltözni,most mondtam fel az àllàsom mert ö 150 km-re lakik tölem és megyek hozzà igy àllapodtunk meg..mostanàban hasmenése van ,nem érzi jol magàt..arra gondoltam stressz,orvosnàl volt szervi baja nincs..talàn nem akarja,hogy oda költözek és mivel felmondtam a munkàm a lakàsom kiadtam albérletbe juli. 1 -töl...fél vissza lépni,aztàn azt gondoltam talàn màsik nö miatt, mi is interneten ismerkedtünk meg megnéztem esetleg ott megismerhetett-e valakit...minden egyezik a profiljàn
2010. ápr. 16. 21:51
 13/19 anonim ***** válasza:

ez mind erdekes hogy ""te"" kit kerestel azon az oldalon.

MEGLEHET HOGY MINDKETTEN EGY CIPÖBE JARTOK ???

2010. ápr. 16. 21:56
 14/19 anonim ***** válasza:

Az én vőlegényem nemrég bukott le....Simán kérdőre vontam,mikor megsejtettem!

A kollégája csinálta a profilját,viccből.Hát,mondhatom,rossz vicc volt,majdnem ráment a kapcsolatunk!

Szánja-bánja,szeret,stb.Pár napig tartott a mérhetetlen bizalmatlanság,én ismerem Őt,szívből megbánta amit tett!Túlléptem rajta,végül mégis hozzá megyek :)

(Mellesleg Ő "csak" olvasgatta a levelezgetéseket,amiket a (hadd ne minősítsem) kollégája a csajokkal folytatott.

2010. ápr. 16. 21:57
 15/19 anonim válasza:
100%
Én is regisztrálnék, hamis adatokkal és egy kis idő után randit kérnék tőle, mondván személyesen szeretném megismerni. És ha eljönne a randira, már meg is van a válasz a kérdésedre. Úgy kirugnám, mint a pcsa.
2010. ápr. 16. 22:03
 16/19 A kérdező kommentje:
Mivel tudom,hogy szorakozni nem megy el ahol ismerkedhet ezért gondoltam,hogy talàn vissza ment arra az oldalra ahol engem is megismert...honapokkal ezelött kitöröltük magunkat...én csak felmentem megnézni talàlok-e olyat mint ö...nagyon ugy fest,hogy talàltam ..ha csak szétnézel nem kell regisztràcio...eszem àgàmban sincs flörtölni nem azért mentem oda..
2010. ápr. 16. 22:03
 17/19 anonim válasza:
100%
Az unokatesóm volt pár éve hasonló helyzetben, csak egy barátnőm talált rá a srácra. Nagyon durva bemutatkozó szövege volt, aztán finoman elmodtuk unokatesómnak, Ő is regisztrált és írt a srácnak aki rögtön válaszolt is neki, de közben még néhány barátnőm is regisztrált őket is felhívta a srác, sőt még találkozott is volna velük. Na akkor küldte el unokatesóm a francba, 2 éves kapcsolat volt. Persze nagyon nehéz volt neki, de a folytatásnak nem sok értelme lett volna. Jól gondold meg nem biztos, hogy megéri, hogy az eddigi életedet feladd érte.
2010. ápr. 16. 22:13
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

én is jártam így sajnos....2,5 évet voltunk együtt és szakított velem, mondvacsinált indokokkal. Ennek 2 hónapja, az önbizalmam persze romokban. A napokban gondoltam rá, hogy körülnézek egy társkeresőn, nem is komoly kapcsolat céljából, mert arra még nagyon nem vagyok kész, hanem flörtölni, ismerkedni. És akkor ott van az ő adatlapja is. Az elején még arra is gondoltam, hogy a sorsfintora, hogy ő is ezen az oldalon próbálkozik. Aztán kiváncsiságból ránéztem az adatlapjára, még novemberben regisztrált, tartós kapcsolat céljából. Négy hónapot együtt voltunk, úgy, hogy közben ő fent volt egy társkeresőn és ki tudja hány lánnyal találkozott onnan. Én meg ott voltam tartalékosnak még hónapokig.

Akkor jöttem rá, hogy tényleg jobb, hogy vége van. Szerintem ne kérdezd meg őt, hogy miért regisztrált egyszerűen hagyd el őt, mert ezt nem érdemled meg. Ha tényleg olyan komolyak lennének a szándékai nem regisztrált volna. Ugyanis énis szóltam neki, hogy megtaláltam az adatlapját, és mennyire rosszul esik, hogy már a kapcsolatunk alatt is csalt.... Ő persze tagadta, azt mondta csak nézelődni van bent, és a ronda csajokra vadászik, akiken röhög a haverjaivel. Na persze, csak akkor nem lenne ott, hogy komoly kapcsolatot keres....

Persze így a barátságunknak is vége lett. Te is tedd ezt. Ha egyszer hülyére vett, később is megteszi.

2010. ápr. 17. 08:22
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Még alaposabban nyomozz utána a dolognak, mert véletlenek előforduzlhatnak. Viszont, ha ő az, akkor verdd meg, és szakíts vele. Én minimum kikapnám a veséjét! Disznó!
2010. ápr. 17. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!