Mit tennétek ha a baràtotok egy internetes tàrskeresö oldalon regisztràlnà magàt?
Nem tudom,hogy ö az,mert a fénykép nem làthato..de minden adat egyezik...99%-ig biztos vagyok,hogy ö az..
Segitség!!!
Megcsal? Flörtöl?
ez mind erdekes hogy ""te"" kit kerestel azon az oldalon.
MEGLEHET HOGY MINDKETTEN EGY CIPÖBE JARTOK ???
Az én vőlegényem nemrég bukott le....Simán kérdőre vontam,mikor megsejtettem!
A kollégája csinálta a profilját,viccből.Hát,mondhatom,rossz vicc volt,majdnem ráment a kapcsolatunk!
Szánja-bánja,szeret,stb.Pár napig tartott a mérhetetlen bizalmatlanság,én ismerem Őt,szívből megbánta amit tett!Túlléptem rajta,végül mégis hozzá megyek :)
(Mellesleg Ő "csak" olvasgatta a levelezgetéseket,amiket a (hadd ne minősítsem) kollégája a csajokkal folytatott.
én is jártam így sajnos....2,5 évet voltunk együtt és szakított velem, mondvacsinált indokokkal. Ennek 2 hónapja, az önbizalmam persze romokban. A napokban gondoltam rá, hogy körülnézek egy társkeresőn, nem is komoly kapcsolat céljából, mert arra még nagyon nem vagyok kész, hanem flörtölni, ismerkedni. És akkor ott van az ő adatlapja is. Az elején még arra is gondoltam, hogy a sorsfintora, hogy ő is ezen az oldalon próbálkozik. Aztán kiváncsiságból ránéztem az adatlapjára, még novemberben regisztrált, tartós kapcsolat céljából. Négy hónapot együtt voltunk, úgy, hogy közben ő fent volt egy társkeresőn és ki tudja hány lánnyal találkozott onnan. Én meg ott voltam tartalékosnak még hónapokig.
Akkor jöttem rá, hogy tényleg jobb, hogy vége van. Szerintem ne kérdezd meg őt, hogy miért regisztrált egyszerűen hagyd el őt, mert ezt nem érdemled meg. Ha tényleg olyan komolyak lennének a szándékai nem regisztrált volna. Ugyanis énis szóltam neki, hogy megtaláltam az adatlapját, és mennyire rosszul esik, hogy már a kapcsolatunk alatt is csalt.... Ő persze tagadta, azt mondta csak nézelődni van bent, és a ronda csajokra vadászik, akiken röhög a haverjaivel. Na persze, csak akkor nem lenne ott, hogy komoly kapcsolatot keres....
Persze így a barátságunknak is vége lett. Te is tedd ezt. Ha egyszer hülyére vett, később is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!