Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám idegesíteni a...

Doi423 kérdése:

Hogyan tudnám idegesíteni a mostohaanyámat?

Figyelt kérdés
a mostohaanyám megállás nélkül cseszeget, de tényleg, reggel 7-kor arra kelek, hogy mosogassak, este 10-kor meg fel kell takarítanom a konyhát. anyukámat megállás nélkül k*rvázza, és annak ellenére, hogy apámmal leszoktak a cigiről, ő sunyiban mindig cigizik. az én ruháimat valamiért 8 naponta tudja csak mosni, és még ő hisztizik, hogy nem viszem ki a szennyesbe, és a saját kezemmel mosom ki őket. az olyan alap dolgokat mint füzet, zokni, bugyi cipő, soha nem veszi meg nekem, mindig anyukámnak kell megvennie őket (aki egyébként 400 km-re lakik tőlünk). minidig úgy jár be dolgozni, hogy amikor apám otthon van ő dolgozik, amikor meg apám dolgozik, ő van itthon és csesztet minket. ja, amúgy meg a pénzt, édességet, ruhát amit anyukámtól kapok, mindig elveszi tőlem, vagy odaadja a lányának. légyszi olyanokat írjatok mint mondjuk belemártom a wc-be a fogkeféjét, vagy amíg mondjuk ő wc-n van, a kaját amit meg akar enni, sózzuk meg jó erősen meg ilyenek. thx. 12/L

2016. júl. 22. 13:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A 12 éves gyereket, aki helyett az apja fog böribe menni? Na ne röhögtess már!
2016. júl. 22. 14:39
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
Hodd el, van olyan hülye, aki képes lenne rá. A kérsésből meg nem az derül ki, hogy a mostoha anyja teljesen normális. Nameg nem vagyok teljesen otthon a jogban, de bizonyos esetekben már büntethető a 12 éves.
2016. júl. 22. 14:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
14 éves kor alattiak közül még olyan személy is kevés van, aki kihallgatható.
2016. júl. 22. 14:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
2016. júl. 22. 15:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Öszintén mondom sajnállak ! Megjártam ezt én is söt rosszabb volt mint a te helyzeted . A megoldás az ,hogy anyukádhoz költözz . Ha idegesited a mostohát csak annál rosszabb lesz !
2016. júl. 22. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!