Ti mit szólnátok hozzá, ha valaki azért nem inna alkoholt az esküvőtökön mert szoptatja a babáját?
Csak akarni kell megoldani.
Ha mindenképpen elvárják,mert ezen múlik az ifjú pár boldogsága, akkor felveszem a pezsgőspoharat, koccintok, beleiszok egy kortyot és leteszem. Ennyi. És ittam is meg nem is.
Ha tényleg ennyire retardáltak a rokonjaid,hogy nem képesek elfogadni,hogy nem iszol, akkor én el sem mennék.
De előtte azért rákérdeznék,hogy ennyire szar lesz a program meg a hangulat, hogy csak kötelező piálás mellett lehet túlélni? Vagy miért erőltetik ennyire?
Egyébként kétlem,hogy te lennél az egyetlen, aki nem fog inni. Sokan vannak akik pl kocsival mennek, ők szintén nem fognak.Meg aki máskor sem iszik, az kétlem,hogy pont az esküvőn akarja feszegetni a határokat. Szóval ne foglalkozz velük.Én mondom, el sem mennék ilyen hozzáállás után!
Ez miért fontos az illetőnek? Ez olyan mintha eröltetnék a húst amikor vega vagyok. Ne más mondja meg, hogy mit eszem/iszom.
El sem mennék ilyen logikájú ember esküvője akkor sem ha családtag.
Ez teljesen normális, hogy nem iszol alkoholt!
De ha mégis egy kortyot is innál fogadni mernék, hogy anyósodnak akkor az volna a baja, mert "megmérgezed" az unokáját.
Sok boldogságot a babához! :)
Ez nagyon gáz mentalitás, az erőltetés... és hányan vannak ilyenek, ha nem iszol, nem vagy ember. Én mondjuk szoktam inni, de kizárólag sört vagy fröccsöt, a töményet nem bírom, rosszul vagyok tőle, de vannak emberek, akik ezt képtelenek felfogni...
Nem kell nekik magyarázkodni, és ne érezd magad kínosan. Egyszerűen nem iszol és kész, hát nehogy már emiatt legyen elszúrva az esküvő, ezt a hülyeséget.
Valaki gyógyszert szed, más még aznap hazaakar menni és vezet, a harmadik csak simán nem iszik.
Kit érdekel. Van üdítő, ásványvíz, ahol bár szolgálja ki a vendégeket a virgin koktélok is pillanatok alatt megvannak.
Bár előre bejelentésnek sincs sok értelme.
Ha valami közeli rokon esküszik és annyira zavarja, hogy nem koccintasz velük pezsgővel vigyél egy üveg süsüt és a látszat megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!