Ti mit szólnátok hozzá, ha valaki azért nem inna alkoholt az esküvőtökön mert szoptatja a babáját?
A saját esküvőnkön sem ittunk alkoholt, mert nem szeretjük se én, se a férjem. Eddig még egy esküvőn se nézte senki, mivel koccintunk. Legutóbb pl. baracklével. Cserébe apósom 15 éve kínálgat, ha terhes vagyok, ha nem, és volt már, hogy rossz pillanatban kapott el, és beszóltam neki, hogy ennyi év alatt igazán megtanulhatta volna, hogy nem iszom.
Nem, nem bűn, a családod idióta, már bocsi... Senkit nem szabad arra kényszeríteni, hogy alkoholt igyon.
Mindenkinek szíve jóga eldönteni hogy iszik vagy sem!
Én sem iszom/ittam eddig 1 esküvőn sem,és nem azért mert lenne gyerekem,mert nincs..csak nem szeretem az alkoholt! sosem volt probléma ebből
Én nem szoptatok, mégsem iszom alkoholt, mert egyszerűen nem szeretem. És akkor mi van, kinek mi köze hozzá?
Ez miért is lenne az esküvő szabotálása?
Az elmúlt hat évben három esküvőn voltam (az egyik a sajátom) és mindegyiken terhes voltam. XD
Szóval semmit se ittam.
Volt aki erőszakoskodott, de amúgy a nagy többség normális volt.
Hacsak nem három éves a gyerek, akkor tojni bele.
A baba fél éves lesz akkor.
Nem a pár a gond, bennük fel sem merült ez problémaként. Bennem sem. De ahogy közeledik az esküvő, anyósom és a testvérei már minden találkozáskor szóba hozzák. Szerintük ezzel megsértem a házasulandókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!