Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a francot csináljak az...

Mi a francot csináljak az állandóan üvöltöző szomszédaimmal?

Figyelt kérdés

Már teljesen kivagyok idegileg, tönkreteszik az életem! Az alattunk lakók állandóan veszekednek, ordítoznak, csapkodják az ajtót, verekednek hol reggel hol délután, éjszaka, hajnalban.. Olyan szinten felhallatszik h az hihetetlen.. Ha ledübögök akkor visszadübög, visszaszól ha leordítok vagy tudomást sem vesznek róla.. Csengetésre nem nyitnak ajtót, ha lent vannak akkor meg teszik a szépet és a jót.. Alattuk nem lakik senki, mellettük pedig idősek akik nem mernek szólni.. Elköltözni így lehetetlen mert senki nem veszi meg a lakást. Már a rendőröket is kihívtam csendben voltak kb. 1-2 hónapig, de most 3 napja újra aktivizálták magukat.. Szóljak a közös képviselőnek? Feljelenteni hiába jelentem fel őket az a 4-5ezer Ft bírság nem hiszem h elrettentő lenne.. Gyomorgörccsel jövök haza minden nap és a kutyám is remeg félelmében mikor elkezdenek ordítozni.. Van egy gyerekük is 5 éves, szegény is szokott kiabálni mikor ezek veszekednek h hagyják abba.. Gondoltam a gyámhatóságra de félek ha elveszik a gyereket csak még jobban eldurvul a helyzet.. Egyszerűen nem tudom mit tegyek, gyűlölök itt lakni, rettegés az egész életem mióta ezek ezt elkezdték mert egyszerűen nem lehet pihenni tőlük, se semmit csinálni nyugodtan a saját lakásomban.. Már vendégeket se merek hívni.. Mit tegyek??? :(

Köszi a válaszokat

2010. ápr. 16. 09:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A Te fő kérdésedre viszont nem tudok válaszolni (nincs tudásom és tapasztalatom), ezért csak arra az egy részre próbálok felelni, ahol a gyerek sorsa volt a kérdés.

A gyámhatóság indokolt esetben valóban eljár, de ekkor is lehetőleg más rokonhoz próbálja tenni a gyereket, ma már jobban kerülik az állami gondozásba vételt, mint régen, többféle eszközzel próbálkoznak. Az állami gondozásban is van előrelépés, de vannak komoly gondok is, a téma összetett, a mérlegelés során nagyon sok függ a részletektől, a nem teljesen egyértelmű esetekben sok lehet a pro és a kontra.

Mivel nagyon sok dolog függ a részletektől, érdemes lehet előzetesen megkérdezned egy gyerekpszichológust, elmondani neki az élményeket, ő segít mérlegelni. Ha azt mondja, hogy a gyerek egyértelműen súlyos és közvetlen veszélyben van, akkor így már könnyebb elindulni az ügyben (főleg egy hiteles szakvéleménnyel).

Sajnálom, hogy a fő kérdésre nem tudtam felelni.

2010. ápr. 16. 15:55
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megdöbbentő milyen helyzetek vannak.. Elkeserítő.. :S Mindent megfogok tenni, köszönöm az ötleteket. Amúgy igen az Indexre is szoktam írni néha csak mostanában kihalt a topic, de olvasgatni szoktam! :)
2010. ápr. 16. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!