Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a francot csináljak az...

Mi a francot csináljak az állandóan üvöltöző szomszédaimmal?

Figyelt kérdés

Már teljesen kivagyok idegileg, tönkreteszik az életem! Az alattunk lakók állandóan veszekednek, ordítoznak, csapkodják az ajtót, verekednek hol reggel hol délután, éjszaka, hajnalban.. Olyan szinten felhallatszik h az hihetetlen.. Ha ledübögök akkor visszadübög, visszaszól ha leordítok vagy tudomást sem vesznek róla.. Csengetésre nem nyitnak ajtót, ha lent vannak akkor meg teszik a szépet és a jót.. Alattuk nem lakik senki, mellettük pedig idősek akik nem mernek szólni.. Elköltözni így lehetetlen mert senki nem veszi meg a lakást. Már a rendőröket is kihívtam csendben voltak kb. 1-2 hónapig, de most 3 napja újra aktivizálták magukat.. Szóljak a közös képviselőnek? Feljelenteni hiába jelentem fel őket az a 4-5ezer Ft bírság nem hiszem h elrettentő lenne.. Gyomorgörccsel jövök haza minden nap és a kutyám is remeg félelmében mikor elkezdenek ordítozni.. Van egy gyerekük is 5 éves, szegény is szokott kiabálni mikor ezek veszekednek h hagyják abba.. Gondoltam a gyámhatóságra de félek ha elveszik a gyereket csak még jobban eldurvul a helyzet.. Egyszerűen nem tudom mit tegyek, gyűlölök itt lakni, rettegés az egész életem mióta ezek ezt elkezdték mert egyszerűen nem lehet pihenni tőlük, se semmit csinálni nyugodtan a saját lakásomban.. Már vendégeket se merek hívni.. Mit tegyek??? :(

Köszi a válaszokat

2010. ápr. 16. 09:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! Aranyosak vagytok! :) Sajnos az övék nem önkormányzati lakás, pedig már rég kipakoltattam volna őket.. Jelenleg egyikőjük se dolgozik, előtte is csak a pasi melózott szóval nem tudom miből élnek és hogyan.. Én már 2 éve hallgatom őket és tanácstalan vagyok, de betelt a pohár ma ha meglátom őket tuti leordítom a fejüket akár a nyílt utcán is.. Örülök h neked sikerült, remélem nekem is..

Lakáseladással az a baj, h tőlük nem tudnám eladni.. Mert ha nem mondom meg h mi a helyzet velük az bunkóság, ha pedig meg mondom senki nem veszi meg.. Ráadásul édesapámé a lakás és ő nem akar újra hitelt felvenni szóval itt bonyolódik a dolog az elköltözéssel.. Elkeseredett vagyok! :(

2010. ápr. 16. 10:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Tilos bármiféle leáztatás, pillanatragasztózás és társaik, mert ezzel csak azt éritek el, hogy ti lesztek a hibásak mindenért, és nem tudtok egy jogos panaszt sem tenni anélkül, hogy rá ne kontráznának azzal, amit ti csináltatok.

Minden alkalommal rendőrt kell hívni, és nem kell megvárni a 22 órát sem. A csendháborítás bármelyik napszakban érvényes, és a rendőröknek kötelességük azt kivizsgálni. Közöld, hogy az alattad lakók ölik egymást, egy idő után a rendőrök is megunják, hogy mindig ugyanahhoz a jómadárhoz kell kimenniük, és szankcionálni fognak.

Ha nem nyitnak ajtót, rá kell feküdni a csengőre, egyszer majd megunják. Ha épp lent vannak, el kell kapni őket, és a létező összes hatósággal és bírósággal meg kell fenyegetni őket, a jegyzőtől kezdve a közös képviselőn át a Zoli bácsi nyugdíjas rendőr barátjáig.

Nem szabad élni hagyni őket.

2010. ápr. 16. 10:12
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen Utolsó Válaszoló! Ezt fogom most tenni! Nem tűröm tovább!
2010. ápr. 16. 10:29
 14/22 anonim ***** válasza:
72%

Közös képviselő és rendőrök.Együtt elintézik ne félj:)

Sosem értettem meg miért kell hülyének lenni.Én rettegek az alsó szomszédjaimtól,megmozdulni nem merek a lakásban,mert egyszer beáztattuk őket elég durván,2 napja csöpögött a csap de nem fullosan,hogy áztasson aztán egyik éjszaka úgy megindult,hogy folyt mindenhol:S hajnal5kor csengetett,tudod ki mert ajtót nyitni...azóta haragszik én meg fosok tőle(persze meg is értem), úgyhogy full halkan megy a tévé, nem beszélek hangosan, egyetlen gáz,hogy az erkélyen cigizek,de viszont ők is,szóval...

2010. ápr. 16. 10:39
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen emberek bunkók, de nagyon! Az itt felsoroltak közzül kivéve az eláztatást mindent tegyél meg a nyugalmad érdekében. Szegény kisgyerek jól tönkremegy közöttük idegileg. Én még a gyámhatóságot is kihívnám,hogy ugyan hallgassák már meg mi folyik ott a szomszédban.
2010. ápr. 16. 10:46
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Az lenne a jó,ha lenne a szomszédotokban egy nagy melák lakó,aki rájuk töri az ajtót,mikor óbégatnak és jól betapasztja a P@fájukat.Talán meggondolnák,merjenek-e üvőltözni legközelebb.

Talán az is lehet egy megoldás,hogy amikor otthon vannak és épp csendben (talán alszanak),akkor ti kezdtek el direkt zajongani.Egy idő után talán kifáradnak és nem marad kedvük meg energiájuk veszekedni.

2010. ápr. 16. 11:08
 17/22 anonim ***** válasza:
16%
Szedjél Magne B6-ot. :D Hagyjad őket! :D
2010. ápr. 16. 11:16
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon együtt érzek veled, én is azt tudom tanácsolni mindent tegyél meg, közös képviselő, rendőrség, gyámügy. Édesanyáméknál a lépcsőházban lakik egy család. Velük egyszerűen semmit nem lehet csinálni, hasonlóak. Pluszban még a kutyájuk az alsó szomszéd ajtaja elé "szarik" direktbe, aki egy idős néni. Volt amikor kikapcsolták az áramot, lopták a lépcsőházi villanyt. A közös ktg-et 3 éve nem fizetik, jogi úton van még mindig... Vonnák a fizujukból a tartozást, ha dolgoznának de azt sem. Tehát ott is egy ilyen állat család él, szinte fél tőlük mindenki legutoljára a közös képviselő kocsiját törték szét. Óvatosan, ha eláztatod őket az ilyen mindig valahogyan bosszút áll. Megvan a lépcsőházi rendnek is a maga szabálya azokat pedig minden lakónak be kell tartani.

Nálunk viszonylag szerencsére nyugis, egy hülye van, aki a hét napból hatot biztosan kalapál, fúr. Nála a szombat a fix, ill. este hat hét. Már szóltunk mi is, csak az a baj, pontosan nem tudjuk ki...

2010. ápr. 16. 11:21
 19/22 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nyomnám vagy 10 percig a csengőt,dübörögnék. Utána meg megfenyegeted őket a rendőrökkel,jó ötlet h minden alkalommal hívd ki őket,sajnos cska igy fognak bármit is csinálni.
2010. ápr. 16. 13:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Ismerősnek tűnsz... Az Index fórum zavaró szomszédok témájába szoktál írogatni ugye? :)
2010. ápr. 16. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!